Imádom, amikor Sabaku és Gdat vitáznak. Szerintem maguk sem tudják, miről beszélnek, de azért beszélnek.
Duma topic 14
Hát, akkor ha érdekel valakit, akkor írjon rá Gdat-ra.
De egyébként tessék:
http://www.kepfel...462874.jpg
Tessék, teszek fel én is:
https://scontent....e=59890DA8
Gdat. Nem neked dobták a kesztyűt. Nincs is kesztyű. Senkinek sem szóltam be kivételesen, csak egy általános nézetre, miszerint "huh ha nem dugtál meg egy fél századot 17 éves korod előtt akkor fura vagy és lemaradtál mindenki mögött" reflektálok, amit a médián meg meg a tinimagazinokon keresztül a csapból is folyik, és amit a te hszed ESZEMBE JUTTATOTT. Mint egy asszociáció, hogy nem az, csak onnan léptem tovább egy témát. Ami miatt a 15, 14(!!!) éves kislányok írnak az IM-be meg az isten tudja hová leveleket, hogy de rosszul érzik magukat, mert már csak ők szüzek az osztályban, ami után persze pár évvel kiderül, hogy a többiek hazudtak. Ami miatt a 18 éves fiúk szoronganak, ha 20ból 1 gyakoriságú haverjuk már egész jól csajozik, mert ő a szokásosnál korábban ért meg. Ami miatt a 24 éves baránőm évekig szorongott, hogy mi vele a baj, amiért még sosem "pasizott be". Értjük, te egy csajozósabb, extrovertáltabb típus vagy ilyen szempontból, ráadásul még működik is a dolgok, szuper neked, de rengeteg már ember meg nem ezt keresi, sőt. Csak az valamiért nem számít normának egy olyan világban, ahol a hamburgert is a dugással adják el.
Ezt nagyon túllihegted Sabaku. Minden jel arra mutatott, hogy nekem írtad, de ha mégsem akkor jó. Még igazából az sem lett volna eget rengető probléma, ha nekem írod. Az élet szép. Holnap nekem csak négy órát kell dolgozni. A fővárosban olyan nagy a vidámság, hogy a tüntetésből is techno parti lesz. Mi kell még?
Azon nevetek, hogy én amúgy meglehetősen introvertált vagyok, de te tényleg csak olyan pillanatban láttál, amikor ez kicsit sem volt így. De ha más ismerősömnek mondanád, akkor el se hinné. A fórumtalik ilyen terápiás helyek, ahol tét nélkül lehet pofázni mindenről. Egész jól tudom amúgy hozni a szótlan székely ember sztereotípiát a hétköznapokban.
Nekem is az jött le elsőre, hogy Gdat-nak írtad ezt, de hát én nem láttalak titeket még sokat vitázni.
Én meg a fentiek ellenére nem nagyon vagyok introvertált. Szeretek gyakran egyedül lenni, de egyáltalán nincs gondom társaságban, sőt. Meg lányokkal sem.
De azért egy olyan világban, ahol van, aki már 11 évesen elveszíti a szüzességét, lehet, hogy tényleg furcsa, hogy valaki 20 évesen még nem randizott. Pláne, ha talán még lett is volna rá lehetősége, de ő nem akart (és nem azért, mert meleg, vagy aszexuális ).
Szerintem ez normális. Én azt vettem észre, hogy az introvertált-extrovertáltság nagyon váltakozik egy emberen belül, főleg ha kapcsolatokról van szó. Van aki amúgy csendes de bárkit felszed, ismerek olyat is, aki nemtől függetlenül mindenkivel jóban van és tipikus dumagép, de közbe mivel inkább leugrana a 10.ről, minthogy kezdeményezzen, őt 'le kell vadászni'.
Ezek szerint csak én vagyok szerény visszahúzódó gyerek, aki kerüli az embereket?
Örülök, hogy hatott a jó nevelés Jon büszke vagyok rád! Ha valaha animét forgatnak rólad ez alá ígérem badass zenét vágnak majd. Viszont most jól figyelj itt egy újabb kemény lecke az élettől.
Szaffi nekem van egy csomóképem Jonról tudod jó csere.
Tegnapi szutyi is azt írta a végén te már tudsz valamit kapsz egy képet Saphiráról. Rosszabbnak kellett volna lennem, akkor talán felnőtt példányt is láthattam volna. Ez a pokol büntetése. Nincs is jobb, mint egy éhező elég vetni némi morzsát.
Sabaku meg Jon pártján állók. Semmi nem bizonyítja, hogy egy fokkal jobb lennék sőt itt vagyok 30 évesen egyedül és elbaxtam egy csomó évet a "semmire". Jönnek az egy gyermekes elvált anyák fuck yeah.
Én is az utolsó közé tartozom, mivel utálok veszíteni csak, akkor megyek bele, ha tuti nyert helyzetem vanXD vagy még akkor sem.
Ugrás a fórumra: |