Perfect Cell ellen nem működött.
Hit kapcsán: nem az a gyilkos techikája/képessége, hogy tudja az ellenfelét hol , mlyen erővel kell megütni, hogy azzal meg is ölje?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Ja értem, oké, elnéztem, csak a Tornán mutatottakból indultam ki.
Amúgy elég tág fogalom ez a gyilkos technika is, a Kamehame is az ha olyan ellenfelen használják, a DB karakterek nagy részének már egy ütése is az, ha olyan ellenfél ellen használják. Hitnél ez azért másabb, mert ő egy bérgyilkos, és lehetnek direkt ilyen technikái, mint pl. Zabuzának a Ködrejtek jutsu vagy hasonló.
Én is ezt mondom, hogy szerintem a legtöbb technika lehet gyilkos, ha annyi erőt adnak bele. Hit-nek a távolsági ütése, amivel Goku-t ki nyírta sem ölte meg most az ellenfelét, mert direkt nem adott bele annyi erőt. A szereplők nagy része tapasztalt harcos ,szerintem még Krillin is tudja szabályozni az ilyeneket.
Krillinnek a Kienzan a gyilkos teknikája,azzal még a nála JÓVAL erősebb Buu-t is kettévágtaKrillinnek a cipőeldobására gondolsz?
Szerintem az egyértelmű poén volt
Ez a gyilkos technika tényleg relatív. Mert hogy egyik embert megölheti míg a másiknak meg se kottyan. Na meg Hitt is mutatott már akkor gyilkos technikát mégse gyilkolt. Mert ha nem ölsz vele akkor nem az.
Ezeket a "gyilkos technikákat" szerintem így el lehet felejteni. Lényeg hogy nem szabad gyilkolni.
Pl mi van ha valaki elveszíti a karját, kilyukasztják? Pl a robotokra túl sok hatással nem lesz, vagy még Piccoló is képes visszanöveszteni. Viszont ha pl Tiennek tépnék le a karját, vagy más hasonló kalibernek, abba bele is halhat.
Amúgy van egy kérdésem hozzátok:ti hogy rangsoroljátok eddig a Super sagáit?
Nálam
1-Future Trunks saga
2-Universe Survival saga
3-Champa saga
4-Battle of Gods saga
5-Resurection of F saga
A FT saga volt számomra eddig a legjobb,Z kaliberű harcokkal,nagy kolysággal,és megkaptuk a DB történelem talán legmélyebb motivációjával rendelkező gonoszt.És talán én vagyok az egyetlen,akinek tetszett a saga keserédes befelyezése
A mostani saga sem rossz,vannak benne jó pillanatok,de sokszor nagyon unalmas a történet vezetése,és tele van logikai baromságokkal.De nem is ez a legnagyobb baj,hanem az,hogy nincsen nyomása az érzelmeknek a karakterekre.Amikor elpusztult egy univerzum motyogtak valamit Gokuék,aztán leálltak poénkodni a U2-vel.Akármi történik,a karakterek ugyanolyanok maradnak mint előtte.Ez alól csak Gohan és Toppo képez kivételt.Anno nagyon vártam a tornát,most viszont azt mondom,hogy az elő-torna jobb volt.Persze ez még változhat.
A többit szerintem nem kell kifelytenem,miért így rangsoroltam.
Mielőtt kérdeznétek,hogy ez most honnan jött,nem tudom hirtelen kíváncsi lettem az emberek véleményére
Ha félreteszem, hogy filmen már láttam az istenek harca sagát és már nem volt olyan izgalmas a Superben, akkor azt mondanám a legjobbnak a listámban. Elvégre csak új DB sorozat volt. Utána egyértelműen a Trunks saga és a 6-7u közötti csata, végül dermike. Az univerzum sagát még nem akarom rangsorolni a végjáték látta nélkül... a végjáték, ami valószínűleg nagyon oda fog baszni minden szempontból.
Akkor már Z-vel együtt sorolnám inkább:
1. Cell arc (különösen az első fele, már csak azért is mert itt nézett ki a legjobban az ssj haj :P)
2. Freeza arc (főleg ha nem a Z-féle "rendezői változatot" nézi az ember)
3. Black arc (egyértelműen a super legjobbja eddig, az első fele legalábbis mindenképp, mikor már másodjára szaladtak haza, már kezdtett rezegni az a bizonyos léc, a végét meg inkább nem kommentálom)
4. Saiya-jin arc
5. Buu arc
6. U6 torna (nincs annyi új karakter mint a monstani tornán, de legalább még ennyi idő után is emlékszik mindegyikükre az ember)
7. FnF
8. BoG
9. Universe Survival (igaz még nincs vége, szóval lehet produkál még valami érdekeset, de egyenlőre számomra az eddigi érdektelenebb arc mindközül. Annak ellenére ami történik nem úgy tűnik, hogy bármelyiküket is úgy igazán érdekelné az egész, szóval én is hasonlóan állok hozzá. Na de majd még megváltozik talán a véleményem)
Én inkább nem a Z-vel együtt írom, mert akkor a FT arcon kívül a többi lehet nagyon lent lenne.
1. Future Trunks (Black arc): Igen, a Super legjobbja számomra. Goku Black szerintem az egyik legjobb karakter lett az egész DB univerzumban. Az elején nagyon jó volt a történet, a rejtély, hogy ki is Black és mi köze van Zamasuhoz, a komoly hangulat és nagyon jó akciók voltak benne. 2 dolog nagyon nem tetszett, az egyik, amikor Trunks 5 perc alatt megtanulta a mafubát, a másik meg amikor már másodjára kellett "haza" menniük, az kicsit erőltetettnek tűnt már. Én azok közé tartozok, akik szerint nem volt gond a végével és összességében egy eszméletlenül jó arc volt.
2.Battle of Gods arc: Az első benyomást írom, mert a Superben már nem volt annyira szórakoztató másodjára, viszont nekem elsőre nagyon tetszett. Beerus és Whis nagyon jó karakterek és hosszú után a Db-ben végre jött egy olyan ellenfél, aki nem feltétlenül gonosz. Az SSJ GOD forma is tetszett, meg ahogy a többi Saiyan is kellett hozzá, jó kis arc volt.
3. U6 tournament: Ez volt az első újdonság a Superben a filmek után, egy élvezhető kis arc volt. Számomra a végén kívül (Hit vs Goku) nem volt semmilyen eget rengető dolog, ennek ellenére jól szórakoztam végig.
4. Ressurection of F: Ez magasan a leggyengébb arc nálam, de talán az egész Dragon Ballban. Erőltetett volt kicsit, Frieza karakterét nem is találták el olyan jól ( nem úgy mint a mostani arcban), viszont az tetszett, hogy a többi karakter is kapott egy kis rivaldafényt.
Az Universe Survival arcot direkt nem írtam, mert még nem láttuk végig és szerintem a legjobb részek még hátravannak. Mivel hosszú arc, ezért kicsit vegyes a minősége, vannak eszméletlen jó részek, mint pl a 90., 95., 104., de vannak borzalmasak, mint pl a 87. és a 102.
Eddig nálam a 2. helyen áll, mert úgy tetszik az egész és várom minden héten, de nagyon nagy dolgoknak kell történnie ahhoz, hogy a Future Trunks arcot legyőzze nálam.
Igen, azért konkrét sztori szempontjából nyilván nem annyira érdekes, mint a Trunks saga. Elvégre csak húzni kell az időt mások harcaival. Másrészt látványelemekben eddig a Trunksnál is jobb. Gohan - Goku szintet lép, ismét előkerült a God forma, plusz izgalmasabbnál izgalmasabb párosítások kerültek össze.
A végjátéknál pedig a sztori is beindul és lehet eléri azt, hogy azt mondjuk: Trunksnál is jobb lett a végeredmény. Hiszen egy szintlépés mindig megadja a hangulatot.
Ugrás a fórumra: |