Kitöltöttem, 79 pont. Micsoda emberi fertő vagyok XD
Duma topic 14
Sabaku írta:
Dat moment mikor kiderül, hogy Stance a fórumot stalkolja de nem ír be hónapok óta. : S
Jon írta:
Nekem valami olyat írt, hogy nagyon az alsó határon vagyok, és hogy kezdjek el élni
Kitöltöttem még egyszer, most csak 25 lett, de még mindig ugyanaz, hogy épp csak elérem a skálát, kezdjek el élni, mert előttem az élet
Nemtom Saphi mennyit ért el Voltam már annyira részeg, hogy hányjak, de ez volt a maximum (és remélem ez sem lesz többet), régen, kiskoromban volt, hogy elloptam valamit az osztálytársam padjáról, mert én akartam használni rajzon Vezettem már úgy, hogy nem volt jogsim, ééés... nem tudom, mi volt még igen. Szerintem kb. ennyi.
Ja igen, nevettem már más balszerencséjén. De az vagy nem volt komoly dolog, vagy az öcsémmel volt, akivel sajnos volt egy (hála Istennek rövid) időszakom, amikor gonosz voltam vele nagyon.
Meg elgondolkodtam az elkényeztetett kiskutya megrugdosásán, mert irritál, amikor egy kutyával úgy bánnak, mint egy kisbabával, de nem rugdosnám meg így sem Meg még a 8 napon túl gyógyuló sérülésen gondolkodtam el, ütöttem már meg úgy tesómat, hogy szerintem még ott volt a folt egy hét után is, régen. De azért ezt nem nevezném komoly sérülésnek. Habár egyszer verekedtem általánosban egy sráccal, akinek eltört a keze, de akkor nem én okoztam neki, hanem egyszerűen ütött, én elhajoltam, és így a falat ütötte meg
Szóval ja, ennyi. Nemtom ebből Saphinak mi maradt ki, hogy kevesebb volt, gondolom a részegség. Meg lehet, hogy nem lopott még soha
Meg elgondolkodtam az elkényeztetett kiskutya megrugdosásán, mert irritál, amikor egy kutyával úgy bánnak, mint egy kisbabával
Ugrás a fórumra: |