Lehet, hogy nem fog mindenki kiesni a 6-os univerzumbol csak a végen kevesebben maradnak mert ugye ugy szól a szabály ha nincs meg a győztes akkor a bent maradott harcosok számítanak (ugye akinek több van az nyer).
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Zenon működne egy mafuba, vagy egyéb lepecsételő technika?
Ki tudja, Roshi bemutatja a mafubát, a technika meg megtetszik Freezának és tovább fejleszti, vsgy szimplán hadználja.
Végül is lehet hogy ez okozhatna bonyodalmat
Gokuék megmentik zenot, cserébe kérhetnek valamit
Hm, kicsit elit volt ez az új rész. Libabőrös voltam Goku belépésénél... hihetetlen jó volt.
Amúgy ezzzel résszel kicsit lassítottak a megszokott DBS harcokkal. Több volt benne a Z-hez hasonló hatásszünetek a harcok, következő támadások között, több volt a "szemezés". De jó volt, érdekfeszítő volt.
Goku és Hit szövetsége ebben a részben hihetetlen jó volt, lesz itt még haverkodás biztos vagyok benne.
Roshi az előzetesben egy kis üvegcsét használ.Lehetséges,hogy emiatt a kövi részben kizárják a versenyből?
(Nem hiszem,hogy meg fog halni mint, ahogy azt Goku mondja az előzetesben,vagy,hogy a perverzsége miatt esik ki,akkor feleslegesen hangoztatták kb minden második részben,hogy Roshi túllépett a gyengeségén)
Na engem most ezzel a god-al bezavartak hogy behozták,eddig úgy gondoltam hogy a kék után jöhetne ez a szint. Namost ez a god mennyire lehet egyenértékű azzal amikor beerus ellen harcolt goku?
Mert beerus azt mondta hogy az ellen a forma ellen az ereje 80%át használta úgy emlékszem. Szerintem ezt így eltolták,ezek alapján a kék erősebb beerusnál és kaiokennel 10x-se. Na mindegy jó lenne majd a torna vége után egy hivatalos erősorrendet állítanának fel. Egy biztos vegita tuti nem tudja a god formát hozni! Az hogy a nyúl elmenekült csak időhúzás még egy harcra vele valakivel úgy gondolom.
Jó rész volt, igazából azon kaptam magam, hogy milyen gyorsan vége lett. Viszont kicsit csalódott is vagyok, nagyon vártam, hogy megmagyarázzák ezt a god formába alakulást, de ezt nem tették, majdnem úgy csináltam mint ha tök természetes lenne. Az előzetes alapján azt hittem már szinte ez lejétől ott lesz Goku, de a rész után úgy voltam vele, hogy igazából talán nem is kellett volna oda. Simán megoldott volna Hit is a harcot egyedül.
Ugrás a fórumra: |