Lesz ma manga? Feltűnő csend van minden fordítós portálon.
Edit: Lesz manga hurrá!
Szerkesztette: slorasil - 2016.06.27. 11:48
Fairy Tail manga
Na, örülök, hogy a Mother and child nem Erzára és Eileen-re utalt, de talán jövőhéten (az Elder sister and younger sister-ben) róluk lesz szó. ^^'
A fejezetről. Hát, nem is tudom. Még mindig nem érzem a szokásos izgalmat, amikor olvasom a FT-t, ami kicsit elszomorít.
Az, hogy Gajeel és Zera a Tenrou Island-en bukkant fel, elég jelképes. Tetszett, hogy Gajeel realizálta, hogy miket mondott Levy-nek és elpirult. Viszont azt hittem az ő teste már részecskékre bomlott, szóval akkor mégis hogy lehet egészben?
Mavis varázslata erősebb lett; ennek muszáj volt bekövetkeznie, mert az illúzió mágia elég gyengécske, át lehet látni rajta elég hamar (bár Midnight-é azért kicsit ütősebb ).
Az a hatalmas Eileen szem az égbolton ijesztőnek tűnt. :"D Remélem Erzáék után megy és rájuk utal a fejezet címe - ezt a testvéres dolgot tudnám leginkább elfogadni a lehetőségek közül -, és nem másnál trollkodja el Mashima a sisterséget...
Annak a Juliet Sun-nak elég furcsa a mágiája... ^^'
Hát Eileen se spórol a szempillaspirálon
Egész korrekt volt a fejezet, sztem Gazille csak azért van életben mert a Tenrou szigeten van és ott tudjuk, hogy Mavis életbentartó mágiája működik. Kíváncsi vagyok, mi lesz ha elhagyja. Zera visszajövetele is logikusan lett megmagyarázva, Mavis tudata "újraindult" és ezért meg jelent, de ha ráeszmél megint hogy meghalt már akkor eltűnik.
Eileen szerintem Augusthoz hasonlóan Natsuban endet érezte meg és nem Erzát, azt csak mellékesen vette észre. Szegény Hisui remélem visszaváltoztatják.
Kíváncsi vagyok a 4 ishgari hova került, nagyon kerülve vannak....
Síkosító mágia?
Jó kis fejezet volt ez.Gajeel-nek elég nagy mázlija volt,hogy Eilenn pont akkor vetette be a mágiáját,meilött Gajeel részecslére bomlott volna nameg abban is szerencséje volt,hogy a Tneoru Island-ra került Zeira-hoz.Én most egy kicsit aszt nem értem,hogy tud Zeira telepátia mágiát használni,mikor neki csak egy illuziónak kellene lennie.
Eilenn szerintem meg Erzát vette észre és nem End-et,bár annak énis örülnék ha valahogy felismerénk Natsu-ban END-et.
Valyon August-is meglátta Natsu-ban END-et,vagy mire figyelt fel vele kapcsolatban?Én aszt várom,hogy megtudják a többiek,hogy Natsu maga END és nemmellesleg Zeref testvére.Bisztos,hogy nagyot néznek majd a többiek de ha más nem is annyira,de Lucy meg Gray tutira elsápadnak majd.Az lenne izgi,hogyha valahogy telepátia segitségével mondanák eszt el,hogy mindenki halhassa.Szegény Hisui kicsit összement,de szerintem nemsokáig marad igy.Valyon Eilenn most Erza-ék után megy?Az a nagy szem az égbolton nekem nagyon tetszett.
A kövi rész cime szerintem egyértelmüen Erza-ra és Eilenre utal.Már csak az a kérdés,hogy ki az older sister és a younget sister kettöjük közül. (Bár szerintem tuti,hogy Erza a fiatalabbik testvér.)
Tényleg! Az se lenne rossz, úgyis elég régen láttuk a CS tagjait is. Ha már Mashima ilyen családi vonatkozású címeket adott ennek a két fejezetnek, csinálhatna egy harmadikat is Elder brother és younger brother címmel, amiben végre kiderül mindenki számára, hogy két Dragneel fiú van. ^^'
bloodbath írta:
csinálhatna egy harmadikat is Elder brother és younger brother címmel, amiben végre kiderül mindenki számára, hogy két Dragneel fiú van. ^^'
Nekem tetszett a rész. Eddig azt hittem, hogy Irene nem nagyon van oda a háborúért és alapvatően egy kedves jellem. Na most láttuk, hogy azért neki is el tud gurulni a gyógyszere. ^^" Szerencsére (vagyis úgy hiszem) amint megunta a Hisuival való szórakozást, vissza is változtatta. Fénylett a botja (sacred rodja) If you know what i mean
Az, hogy meglátta Erzát nem tudom, hogy mi jelent rá nézve. Nagyon meglepődött lehet, hogy tényleg egy régen elveszett rokon és családosat akar játszani de az is lehet, hogy ki nem állhatja és ki akarja radírozni Na majd megtudjuk...^^
Ugrás a fórumra: |