Egyáltalán nem biztos, hogy ultra ösztönnel verhető Jiren. Ahogy laszlo222 is utalt rá, Jiren még nem használta a teljes erejét és mégis pariban volt Goku ultra ösztönös formájával. Szal nincs még ez letudva.
Sztem Gokuék létszámmal fognak nyerni, Jiren egyelőre külön liga.
Azért tegyük hozzá hogy amikor Caulifa és Kale fuzionáltak ők is igencsak ki voltak merülve! Mégis milyen erős lett Kafla. Bár ezt akkor is megjegyeztem hogy lehet 2 kimerültből egy teljesen fitt erő. Zamasu előtt Goku és Vegita is megevett egy varázsbabot szóval visszatért az erejük az magyarázat ez nem.
Szóval itt is nézzük már ezt ha tényleg gondolkodunk Vegettoban!
Én nem vagyok akkora Vegetto fan mint itt sokan, és kicsit már soknak érezném, ha megint újra őt vennék elő. Ugyanakkor továbbra is kitartok mellette, hogy Vegetto az a bizonyos Super Saiyajin God, akiről Beerus álmodott a Super elején. De visszakanyarodva, azért örülnék Vegettonak, mert akkor Vegita bent maradna fixen. Személyes vélemény, de nekem ő az abszolut favorit, és szerintem méltatlanul ledegradálták. Ha valakit fel kell áldozni, akkor fájó szívvel, de Gohant mondanám. Ő még mindig gyengébb, mint Vegita, plusz töredékét nem tette meg annak, hogy erős legyen, mint Vegita, szóval valahol nem érdemli meg, hogy bent maradjon a végsőkig. És túl nagyot már úgysem villanthat, vagy ha mégis, akkor az megint szerzői túlzás lenne. De ez csak ábrándozás, sajnos én is 90%-ra mondom, hogy Vegita búcsúzni fog a tornától.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Kétségtelenül muszáj Vegitának robbantani, mert ha Goku tökéletesíti az új formát, akkor megy a süllyesztőbe, hiszen gigantikus hátrányban lesz hozzá képest. Főleg, hogy a kékben még a kaioken is ott van Gokunak. (hát még ha az Ultrára is rápakolja egy másik arcban). Szóval Vegitának a jövőbeli szerepe is a tét lehet Jiren ellen.
Továbbá még ott a félmeztelen Ultrás Goku képek/videók is, tehát Vegetto ellen is rengeteg dolog szól. Ha Vegita el is éri az ultrát, attól még kieshet. Goku pedig ellesi tőle a dolgokat és tökéletesíti a formát. Ez is egy opció, hogy Vegitát megmentsük.
Én nem vagyok akkora Vegetto fan mint itt sokan, és kicsit már soknak érezném, ha megint újra őt vennék elő. Ugyanakkor továbbra is kitartok mellette, hogy Vegetto az a bizonyos Super Saiyajin God, akiről Beerus álmodott a Super elején
Kétségtelenül muszáj Vegitának robbantani, mert ha Goku tökéletesíti az új formát, akkor megy a süllyesztőbe, hiszen gigantikus hátrányban lesz hozzá képest. Főleg, hogy a kékben még a kaioken is ott van Gokunak. (hát még ha az Ultrára is rápakolja egy másik arcban). Szóval Vegitának a jövőbeli szerepe is a tét lehet Jiren ellen.
Továbbá még ott a félmeztelen Ultrás Goku képek/videók is, tehát Vegetto ellen is rengeteg dolog szól. Ha Vegita el is éri az ultrát, attól még kieshet. Goku pedig ellesi tőle a dolgokat és tökéletesíti a formát. Ez is egy opció, hogy Vegitát megmentsük.
Akárhogy is, de Vegita nem kerülhet túl nagy hátrányba, az ő egyoldalú rivalizálása Gokuval végigkiséri a Z-től kezdve a történetet, amig Goku él, Vegita nem adja fel. Ha máshogy nem, bemegy 1 hónapra a tér-idő szobába, vagy minden nap főz Wish-nek, hogy eddze, de ott lesz Goku mögött szorosan, ebben biztos vagyok. Egyébként lehet Vegitának fel sem tűnt, de ő is csak egy szolga volt Dermi seregében, most meg már az univerzumok legnagyobb harcosai közé tartozik. Csak hát ő mindig Gokuhoz méri magát, pedig igazán elégedett lehetne azzal, ahova fejlődött.
Ő a saiyajinek hercege. Hogy lehetne elégedett azzal, hogy egy alsóbb rendű saiyan mögött van mindig egy lépéssel?
Annyi, hogy ha már Gohan csak bent marad a spoilerek szerint akkor jó lenne tőle egy új átváltozás. Sokan írjátok, hogy nem érdemel semmit, de ha már Gokunak meg Vegitanak van ssj blue meg UI akkor neki is kijárna valami új saját csak ennyi.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Esetleg a következő saga-ban elérhet valami újat,de nem itt.Már az ultimate forma elérése is túl gyors volt,Gohan pedig Caulifla-val ellentétben nem kap hirtelen power up-okat
Szerintem a 122.részt ismét a Buu sagából merítik. Ugyebár a specialon majdhogynem lemásolták Frieza-Goku harcát. (kaioken-genki-új forma)
A 122.rész címe az, hogy "kockára teszi a büszkeségét, Vegita kihívja a legerősebbet" .
Érdemes mindenkinek megnézni a Z 281.részét 10perctől kezdve egészen 14percig. Amikor beszélik, hogy túl erős, stb, akkor csak Jirent kell behelyettesíteni. 1v1-ben ugyanaz. Lehet nemcsak ész nélkül fog nekimenni Jirennek, hanem szimplán időt akar nyerni. Éppen ezért ez a cím, hogy félreteszi a büszkeségét.
Azért mióta Goku elérte az SSJ Blue szintet olyan drasztikusan nem edzett. Néha-néha edzett de a ssj blue + kaioken nála is hirtelen power up a tornára se edzett semmit szinte mégis kimaxolta a ssj blue+kaiokent sőt még elérte az UI-t is.
Szóval nálam ez is túl gyors és nem megalapozott edzésekkel. Most a torna alatt végtelen staminája van mert ő a főszereplő sőt egyre több ereje van. Sőt még a perfect UI-t is még biztosan elsajátitja eme rövid percek alatt.
Vegita többet edzett mint Goku mégse ért el még szinte semmit. A spoilerek alapján meg még nem tudjuk, hogy villant valamit vagy csak időt nyer egy full poweres ssj blue-val pár percig esetleg használja a mangás új technikáját.
Gohan esetében igaz nem tér-idő szobázott, de nem csak a torna előtt edzett. Mióta lejött Frieza a földre utána kezdve edzett Piccoloval folyamatosan. Jiren példájából pedig tudjuk, hogy a mentális edzések is fontosak ő pedig elég sokat meditált.
Bár nem tudom az miért tetszene sok embernek ha nem kap új formát, de az Ultimate formában felveszi a versenyt majd Toppoval vagy Dyspo-val az tényleg reális lesz. :
De végül is minden a készítőkön múlik.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Xindrix, te szakmai szemmel nézed a részeket. Nekem pl. mint egyszerű rajongónak a 109. rész a number one, simán a hangulata levett a lábamról.
Azért az kicsit túlzás, hogy szakmai szemmel nézem, sosem tanultam ilyesmit, csak a netről néztek dolgokat hozzáértőktől
Nekem sem a rész kinézete a legfontosabb, maga a történés a részben mindig előrébb lesz. Vegyük példának a 105.részt, az arc egyik leggyengébben megcsinált része volt, mégis az egyik kedvencem a benne történt események miatt.
A 109.rész is nagyon jó rész szerintem, főleg amikor Jiren megindul és amikor a többiek megérzik az erejét. Szerintem csak azért nem volt akkora felhajtás a rész körül, mert együtt jött a 110.résszel.
Szóval nekem a történések az elsők és utána jön a kinézet.
Ellenpéldának ott a 114.rész, nagyon jól volt megrajzolva, viszont maga a rész írás szempontjából szerintem elég össze-vissza volt. Ennek ellenére bejött, mert valami eszméletlen volt az art, viszont ha sztori szempontjából is jól össze lett volna rakva, akkor a super egyik legjobb része lehetett volna.
Na és itt jön a lényeg. Attól is tud jó lenni a rész, ha jó a sztori és akkor is, ha jól néz ki. Na de mi van ha jól is néz ki és ami történik benne az is nagyon jó? Erre látok esélyt a 122.résznél. Hiszen Vegita, a Dragon Ball egyik legikonikusabb karaktere fog harcolni az arc főellenfelével, akit még Blue Kaioken Goku sem tudott megkarcolni se. Na ebből olyan jó részt lehet csinálni, hogy el nem tudom mondani. Erre jön rá, hogy Takahashi részt vesz benne, Shida a storyboardért felelős, de van rá kis esély, hogy ő is animál és ááá, attól is beleborzongok, hogy rágondolok.
Szóval összegezve ezért írtam, hogy az egyik legjobb rész lehet
Egyesítve 2017.12.08 19:07:27:
laszlo222 írta:
ui: Ugyanakkor januártól áttérek a spoilermentes táborba. Jó volna a torna végjátékát nem elspoilerezve átélni. Ha már nem bírom ki, hogy ne nézzek március végéig Supert, legalább spoiler-előzetes mentes legyek.
Nekem is ezt kellene, de ismerem magam annyira, hogy tudom nem bírnám ki.
Egy jó tanács. Már jövőhéten is csak fél szemmel nézd a spoilereket, mert jövőhéten lesz a Jump Festa és van rá esély, hogy bejelentik a következő arcot, ami akár a jelenlegi végét is elspoilerezheti.
Szerkesztette: xindrix - 2017.12.08. 19:07
Az igaz hogy Gohan nem csak a torna előtt kezdett el edzeni, viszont azt is vegyük figyelembe mennyire elpuhult az edzései előtt!
Még a normás ssj1 is elég volt neki elérni, a torna elejére meg sikerült a régi erejét visszanyerni esetleg egy kicsit többet. Szóval én most őt akkor is max egy jó erős ssj3-nak lőném be.
HA sikerülne neki elérnie a ssjg formát még az is jó lenne és fejlődés. ÉS hát ha el is éri az is a vérének (csata közben többet fejlődik) köszönhető nem pedig az ezt megelőző edzéseknek.
Vegitával meg általában az a baj, hogy soha nem csata közben szemlátomást fejlődik hanem edzés közben. Goku meg a csaták közben fejlődik jobban.Ez eleve az erősségük. Vegita meg már már túlzásba viszi az edzéseket, Whist is ezt mondta.
Szóval én most nem hinném hogy mutat Vegita valami újat. Majd később a következő arcban neki is megy majd az ultra ösztön.
DE az biztos ne becsüljük őt le. Remélem látunk tőle valami jó még mielőtt kiesik. De én azért még bízom benne hogy benn marad és látunk egy Vegettot. Az istenek is megremegnének az ő erejétől. Pláne Ultra ösztönnel.
Ssjg Gohan? Nem arról volt szó, hogy azt csak a tiszta vérű csillagharcosok érhetik el?
Vagy rosszul tudom?
A mangában lehet kimondták, de nekem nem rémlik, hogy az animében konkrétan ilyen elhangzott volna. Szerintem Rituáléval elérhetné ő is. Ugye a rituáléhoz 5 tiszta szívű saiyan kellett hogy megidézze egy 6.-ban az SSJG-t. Na most ha a rituáléhoz jók voltak a félvérek is, akkor a rituálé alanya miért ne lehetne félvér?
Nekem is ezt kellene, de ismerem magam annyira, hogy tudom nem bírnám ki.
Egy jó tanács. Már jövőhéten is csak fél szemmel nézd a spoilereket, mert jövőhéten lesz a Jump Festa és van rá esély, hogy bejelentik a következő arcot, ami akár a jelenlegi végét is elspoilerezheti.
Köszi az infót, vigyázok velük. Azért érdemes felkészülni erre, mert csak izgalmasabb úgy leülni megnézni legalább a végjátékot. Ha most az U3 lenne a végjáték, akkor már mindent tudnánk a heti spoilerből kiindulva.
Ugyanakkor egy filmet biztos be fognak jelenteni, ezt elmondták a rendezők, amikor az is elhangzott, hogy márciusig tart a torna.
Most így belegondolva, mekkora meglepő már (legalább is számomra), hogy U3 a végső ellenfél az U11 előtt. Én a kiesésüket valahova a torna elejére tippeltem és bevallom nem is hoztak lázba annyira. Aztán a torna közepe fele jöttek érdekes/vicces karakterek, mint pl Maji Kayo meg Katopesla, de tovább sem érdekel az egész univerzum annyira.
Most meg nem az, hogy nem érdekel, hanem nagyon várom az U3 és főleg a nagy robot elleni harcokat. Remélem az összes U7 tag benne lesz, jó kis részeknek nézünk elébe.