Egy csata, ami túllép téren és időn, valamint magával rántja a Pusztítást Istenét, Kaioshin-t, de még Zeno-sama-t is! Sok rejtély várható! Ha jól tudom akkor július tól jön az új saga. Nagyon erős lehet fekete goku amugy fekete goku bardock lehet.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Egy csata, ami túllép téren és időn, valamint magával rántja a Pusztítást Istenét, Kaioshin-t, de még Zeno-sama-t is! Sok rejtély várható! Ha jól tudom akkor július tól jön az új saga. Nagyon erős lehet fekete goku amugy fekete goku bardock lehet.
Goku77 írta:
Ha jól tudom akkor július tól jön az új saga.
annyira logikátlan dolgokat tudnak itt néha kitalálni az emberek... már miért lenne Black Goku valójában Bardock? ő elméletileg valahogy visszakerült a múltba a Bardock Special szerint,olyan időbe,ahol a Vegeta bolygót még nem is a csillagharcosok lakták,szóval több száz ha nem ezer évesnek kéne lennie ahhoz hogy még éljen,és oké hogy a csillagharcosok sokáig élnek,de nem valószínű hogy ennyi ideig... meg az elnevezésből sem értem miért tippel rá bárki is,mert hasonlít Gokura? Az addig oké,de mitől lesz Black? sokkal valószínűbb egy Goku klón,vagy hogy megszállta valami Gokut.
MViko Ezzel az erővel annak sincs több értelme, hogy Goku az a black "Goku", mivel ő is réges rég halott, pláne, hogy még természetes úton is ezért még csak nem is lehet visszahozni a gömbökkel (max a szuper gömbökkel, amikről Trunks valószínűleg nem tud).
Más szóval kb annyit tudunk erről a "black goku"-ról, hogy kb semmit. Az sem tudjuk, hogy az a "black" még is mit jelent (mert nem feltétlenül azt, hogy "evil" ), meg azt se, hogy ez tényleg Goku-e és ha igen, hogy honnan származik, főleg hogy Toriyama a "goku"-t nem is a megszokott módon írta, kanji-val, hanem kataganával ami miatt jogos a gondolat, hogy ez nem is az általunk ismert Son Goku (még csak nem is a jövőbeli), hanem valami teljesen más.
MViko írta:
annyira logikátlan dolgokat tudnak itt néha kitalálni az emberek... már miért lenne Black Goku valójában Bardock? ő elméletileg valahogy visszakerült a múltba a Bardock Special szerint,olyan időbe,ahol a Vegeta bolygót még nem is a csillagharcosok lakták,szóval több száz ha nem ezer évesnek kéne lennie ahhoz hogy még éljen,és oké hogy a csillagharcosok sokáig élnek,de nem valószínű hogy ennyi ideig... meg az elnevezésből sem értem miért tippel rá bárki is,mert hasonlít Gokura? Az addig oké,de mitől lesz Black? sokkal valószínűbb egy Goku klón,vagy hogy megszállta valami Gokut.
goku5 írta:
Te jó ég mi mindent össze lehet itt hordani! Majd meglátjuk mi lesz valójában, csak meg kell élnünk és megnéznünk a DB szupert!
Morbyd én nem mondtam hogy a Black Goku biztos Goku,csak hogy még az is valószínűbb lenne mint Bardock... a jövőbeli Trunks max 20 év körüli lehet egyébként,tehát miért lenne Goku halott kb 15 év múlva természetes halállal? és ismét egy kérdés,hogy hogy ne tudna jövő Trunks a super gömbökről,mikor ott volt a jelen Trunks amikor a 2 univerzum közti torna után megidézték velük Super Shenlongot?
Az hogy Trunks amikor vissza jön a jövőből,mindig tudott eddig is mindenről,pont azért jött vissza általában hogy ezek miatt szóljon és tudjon változtatni,Goku szívbetegsége pedig elmúlt,anno szólt neki időben,és elkezdte a gyógyszeres kezelést,amitől elvileg meg is gyógyult...
MViko írta:
Az hogy Trunks amikor vissza jön a jövőből,mindig tudott eddig is mindenről,pont azért jött vissza általában hogy ezek miatt szóljon és tudjon változtatni,Goku szívbetegsége pedig elmúlt,anno szólt neki időben,és elkezdte a gyógyszeres kezelést,amitől elvileg meg is gyógyult...
szerintem meg te nagyon nem vagy tisztában az időutazás fogalmával... ha te vissza jössz a jövőből akkor emlékezni fogsz a múltra kivéve ha amnéziás lettél közben,itt nem egy párhuzamos univerzumból való utazásról van szó,ahol lehet hogy tök máshogy történt minden és a képek alapján ami közzé lett téve Trunksről sokkal inkább hasonlít arra a Trunksra aki Dermesztő félig robot megjelenésekor jött vissza,figyelmeztetni Gokuékat a 2 androidra,meg arra hogy Goku szívbeteg,és elmondja neki hogy ha beveszi a gyógyszereket meggyógyul...dragon ball z 122 rész,nézd meg ha nem hiszed el az a Trunks már Gokut sem ismerte mert addigra meghalt a szívbetegségben,de a gyógyszer miatt meggyógyult,így megváltozott a jövő,és a Trunks aki a Cell sagában tért vissza idősebben,még későbbről mint a dermesztős Trunks,már személyesen is ismerte Gokut,mert az ő idejében életben maradt pont attól hogy meggyógyult
Egyesítve 2016.05.11 21:22:05:
plusz mindig a jelen Trunks jövőbeli énje fog visszatérni,elvégre azzal hogy megváltoztatja a múltat,így a jövőben mindig a megváltozott jelen Trunks jövőbeli énje lesz már...
MViko te nem tudod hogy mit beszélsz, morbyd jobban tudja, én meg az összes részét láttam már a simának, Z-nek, Kai-nak, GT-nek . Jobban tudom, szóval Trunks vissza jött a jövőből (Cell Saga elején) hogy megváltoztassa a jövőt . Ő még nem élt mikor Goku meghalt a szív vírusban, 17 évesen elment 20 évvel azelőtt-re és beszélt Goku-val, de rájött hogyha Goku ott megyógyúl akkor nála még mindig halott lesz És volt még egy fajt jövő szerűség ahol Cell volt, ott Trunks megölte a robotokat de cell megölte Trunks-ot és elment a jelenbe . És így 2-en jöttek a jövőből a Future Trunks (Egyik jövőből) és Cell (Másik jövőből) . És erre a kicsi trunks emlékeire nem emlékezhet hisz nála nem volt Goten, meg nem élt Goku még mikor 8 éves volt -.- Nagy okos, nézd végig a DB-t, DBZ-t, DBKai-t, DBGT-t, DBSuper-t 42.részig aztán dumálj .
Ugrás a fórumra: |