Édes Istenem. Hogyan tegyünk tönkre egy tök jó kis mangát egy fejezet alatt tankönyvi példáját láthattuk. Mi a fene...
Még a fejezet elején azt hittem, hogy megint csak erről a szerencsétlenül ostoba Chionról fogok majd megint kommentet írni, akinek mellesleg valaki már igazán adhatna egy kijózanító verést, de hát a végére szinte már el is felejtettem. Mi a tököm? Normálisnak gondolja ezt a mangaka? Nem az a gond itt, hogy fele annyi idős, nem is az, hogy a tanítványa, meg mintha kisöccse lett volna (bár valszeg már ez is fura), de hogy egy 12 ÉVESBE szeressen bele egy felnőtt nő?
Arról nem is beszélve, hogy milyen szánalmasan ostoba és sekélyes így Jerichonak a háttérsztorija és a karakterfordulatának a magyarázata. De ez még másodlagos is.
Áh, hagyjuk, és így hirtelen más szemmel vagyok kénytelen nézni az eddigi lolis dolgokat, mint Bant meg Elainet, meg a pár fejezettel ezelőtti kiscsajt.
Instant lepontozás, még az is lehet, hogy elvi okokból dobom, pedig a sztori érdekelne továbbra is.
Nagyon-nagy csalódás.