Kinek a pap, kinek a paplan. Nem mondom, hogy örülök a halálának, mert nem is Ő is csak ember volt. Az már más kérdés, hogy mennyire osztoztam a nézeteiben illetve mennyire kedveltem. Ezt sem azért írom, mert olyan mértékben ismertem az életpályáját, de elég volt egyetlen nyilatkozatát hallanom és már meg is volt a véleményem róla.
100 évesen olyat nyilatkozott, hogy reméli még jó sokáig él. Ezzel semmi gond nem is lenne, félreértés ne essék mindenkinek legyen álma. Na de most jön a lényeg. Ezt akkor nyilatkozta mikor az utolsó szívműtéte után kérdezték. Nem tudom pontosan, 3-4 szívműtéten esett túl így öreg korára, de donorra valószínűleg/tudomásom szerint várnia nem kellett. Akkor lehet nem érte volna meg ezt a kort. Annyi pénze volt, hogy nem is kellett. Csettintett egyet és házhoz vitték az elemeket és be is operálták az orvosai. Egy átlagos ember gyakran éveket vár donorra és lehet, hogy közben meg is hal. Vajon, hogy életet követelt, az Ő 101 éve, amit egy szerencsésebb ember egy szívvel megél?
Nekem ez a véleményem, persze mindenkinek van, szívesen elolvasom azokat is. ^^
A végén még kiderül, hogy tök felesleges volt ennyit írnom, mert magát azt embert annyira nem ismertem és csak így lóg a levegőben ez a szöveghalom.