Nincs másik szolgáltató? Itt egy piaci rés, amit be lehet tömni, Capac kereshetne vele újabb dollármilliárdokat.
Duma topic 14
Szerintem az UPC most a legjobb, a Telekom sem rossz, csak náluk is sokszor szétmegy a kapcsolat, vagy lehúzzák a sávszélet, mert hát miért ne. Majd jövőre föllövöm a saját műholdamat, ami 1gb/sec sebességű netet fog küldeni, de csak nekem. Meg azoknak, akik kifizetik azt az aprócska 20.000ft/hó előfizetést.
Az airsoftról nem tudok nyilatkozni, de a paintballban simán megéri az a fájdalom. Csíp igazából, nagyon, de aztán gyorsan elmúlik az az éles fájdalom. Aztán már csak ha megérinted Gyerekkoromban nem telt el úgy nap, szinte, hogy ne üssem magam zöldre Szóval hozzászoktam.
Mondjuk amikor fejbúbon találtak, pont a maszkom fölött, az fájt egy ideig, tényleg. De na, nem olyan vészes szerintem. Azt tapasztaltam, hogy az a legcsípősebb, ha seggen lőnek. Azt ajánlatos elkerülni
Ha jól fel vagy öltözve akkor max a lövészeket érzed meg, a karabélyokat csak éppen annyira, hogy érezd ha eltalálnak.
Airsoftban saját gearem is van, fullba Navy SEAL-ben tolom. Csak az új HK 416 hiányzik, de anyit basztam el a télen gépre, hogy újabb 100 rugó egy kicsit sok lenne fegyverre. Emellett nemrég voltam megröngönyöztetni a térdemet és azt mondták, hogy kurvára szar állapotban van, sürgősen meg kéne műteni xD
Ugrás a fórumra: |