A képen csak 3 u11-es tag van még bent, ezek szerint az a kunsi vagy kicsoda fog a következő részben kiesni?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Mivel kicsit homályos a scan, ezért nem tudták még mindennel együtt lefordítani, de itt van pár dolog Ken Xyro fordításával.
xindrix írta:
Mivel kicsit homályos a scan, ezért nem tudták még mindennel együtt lefordítani, de itt van pár dolog Ken Xyro fordításával.
spoiler
Valami durvának kell történnie, hogy Gokunak ilyen legyen a tekintete
A két maradék U4 harcos neve: Damon (zöld), Gamisarasu (kék/lila)
Dyspo még bent van, de a kék alacsony pride tooper nincs, szóval valószínűleg ő kiesik a heti részben. Én nagy esélyt látok arra, hogy a végén Jiren, Toppo, Dyspo hármas fog a Gohan, Frieza, Goku hármas ellen menni
Ez meg ugyanaz lenne csak egyik elölről, másik hátulról, viszont azt nem értem, hogy az aura miért más színű.
Pár érdekes információ azokról az univerzumokról, akik nem vesznek részt a tornán, Herms fordításával:
Kizártnak tartom, hogy így spoilerezzék el ezt a formát. Elég nagy ostobaság volna, nem az aktuális részben sokkolni mindenkit. Mondjuk úgyis kiszivárog majd spoilerben 1 héttel előtte, de ostobaságnak tartom így lelőni. Persze, lőttek már le új szintet/karraktert így, de vélhetőleg újabb 2 évig nem lesz új forma és erre is fognak építeni. Kell a jó belépő.KingBradley írta:
laszlo222
Remélem nincs igazad! A képen látható forma sokkal jobban bejön.
Fuu ez kegyetlen jó,hidegrázósan néz.
De tényleg,jó lenne ha legalább egy ilyen volumenű dolgot nem pakolnának netre és én is remélem,hogy ez egy csak köztes állapotot mutat.
Mindenesetre nekem jobban bejön mint egy újabb hajszín,ha mégis ez maradna akkor nekem ez a legjobbak közt van.
Vagy...Vissza hozhatnák a majom farkincát is
Amúgy, jól vettem ki a torna első részénél, a 12U hakaishin je a legerősebb?
Ugrás a fórumra: |