Erkölcsi dilemma. Az utcán vagy, rohansz hazafele, mert menten befosol, de épp előtted elesik egy bottal járó néni és rajtad kívül senki nincs a közelben, hogy segítsen. Mit teszel?
Nem vagyok túl szigorú a 4 szavas szabállyal, sőt, de ez lényegében csak kettő. Még ezzel sem lenne baj, de fogalmam sincs, pedig gondolkodtam rajta, hogy mire, kinek, milyen összefüggésben írtad. Tehát van 2,5 szó a fórum közepén, amit nem tudok hova tenni.
Úgyhogy légyszi, erre máskor figyelj, mert legközelebb automatikusan törölni fogom az ilyen kommentet.
Moderátor.
Heni- de hát ha nem lennék modi, még akkor is te lennél az első.
Coelho, mókoljunk már össze egy fasza aláírás képet. Mondjuk azt, amit még a fészbúk oldaladra készítettem vért izzadva. Kellemes melegséggel töltené fel a kokorómat.
Coelho, zseniális az új aláírásod Kommentelj ide, hogy a többiek is lássák. (Amúgy nem értem, hogy hogyhogy nem dobja be automatikusan a régiek alá is, de mindegy.)
Ráadásul az én kezem munkája, de nem akarok öntelt zsidó lenni, és nem dicsekszem majd el vele minden egyes alkalommal, amikor valaki megdícséri, hogy milyen jó aláírás kép