Ishida írta:
'91-es vagyok de 25 éves. #bícsplíz
Uh megtudtunk egy személyes infot Ishi-ről. *-*
.
.
.
.
.
Bár asszem ezt tudtuk. T_T
Duma topic 14
Ishida írta:
'91-es vagyok de 25 éves. #bícsplíz
Hát...a hülye lábtörésem miatt túl keveset járok manapság munkába. Remélem most tudok menni heti 2 teljes napot, ami rohadt kevés tekintve, hogy heti 24 órát illene bent lenni. Persze van más munkám is amit itthonról tudok végezni, szal lesz némi bevételem márciusban is, feltéve, hogy végzek a még 10 oldallal, amit le akarok ma fordítani. Meg persze a diplomamunkám is roszul áll és lennének beadandóim is, tanulhatnék is, mert a tárgyaim, amik még hátra vannak 66,67%-ban szivatósak és államvizsga tárgyak.
Ehelyett persze, mit csinálok? Próbáltam az ismereteimet bővíteni az állapotomban kapcsoltaban. A tankönyvtár egy hasznos hely, de egyben nagyon el tudja nyelni az embert. Ami pedig még rosszabb, hogy olvastam pár dolgot ami megilyeszt.
Érdekes lett volna orvosnak tanulni, kár, hogy tudom magamról, hogy meghaladná sok tekintetben a képességeimet a dolog. :D
Pont azért lenne jó fórumot olvasni, hogy az hátha eltereli a figyelmem arról ami eltereli a figyelmem arról amivel foglalkoznom kéne.
Nem.
Elmentem síelni pár év kihagyás után. Utólag visszagondolva a megálásnál nem fordultam ki eléggé és elestem, a lécem meg nem oldott le a jobb lábamról és szépen eltörte azt.
A traumatológián azzal fogadtak, hogy két kérdést tettek fel, inkább a mentősöknek, mint nekem.
-Kölcsönzős léc volt?
-Igen.
-Nem oldott le?
-Nem hát...
(Erre mérges tekintet következett.)
-Ha jól állítják be nem törte volna el a kisasszony...
Így legalább a saját hülyeségemen kívül mást is okolhatnék a jelen helyzetemért, de az az igazság, hogy mégiscsak én voltam igazából a hibás, mert magamtól estem el, nem pedig a kölcsönzős lökött le.
Mákom is volt, mert 15 km-re a pályától volt Szlovákia legjobbnak mondott ortopédiai klinikája, remélem tényleg dícsérhetem őket én is. Nem akarok jobban sántítani, mint eddig T_T Sőt az lenne a legjobb, ha megjavították volna, ami eddig szar volt a lábamon. (Álmodik a nyomor...)
Gyerekkoromban minden évben eltört valamim, kis túlzással. Habár volt egy...talán 5? éves korszakom, amikor ez nem is túlzás. Nyolcadikban eltört a bokám, az volt a legkomolyabb, de hála Istennek nem kellett műteni. Cserébe azóta sem az igazi, meg már nem is lesz, néha ropog, könnyebben kificamodik, de össszességében nem panaszkodhatok És azóta megúsztam mindent. Mondjuk a csuklóm (mindkettő) annyiszor volt gipszben, főleg a jobb... könnyen elfárad azóta is, meg könnyebben meghúzódik, úgyhogy ha kapuban vagyok foci közben, vagy kézizek, vagy dolgozok, vigyáznom kell rá.
Nem marad fenn senki az Oscar-díjátadóra?
Annyira nem hat meg A jó film nagyon szubjektív dolog
A levágott visszavart utolsó ujjpercemen kívül sose tört el semmim, az se tört, levágtam, egy ipari varrógép motorjának acél ventillátorával. Nem emlékszem rá 1 éves voltam. Nem tudom elképzelni milyen lehet amikor reccsen a csont és érzed hogy bassza meg ez most eltört. Remélem ez ki is marad Jutott nekem másképp a jóból
Távolugrás közben hátrafordult a bokám. Nagyon gyenge csontjaim vannak, más magyarázatot nem találok erre, meg mások sem De az úgy fordult hátra, hogy a méterekre álló osztálytársaim, meg a tornatanár is hallotta, azonnal is segíteni. A reccsenést hallottam, de hirtelen nem fájt...vagyis nem annyira élesen, olyan tompa, lassan előtörő fájdalom. Aztán pár napra rá, ha kicsivel később vettem be a fájdalomcsillapítómat, csorogtak a könnyeim, annyira fájt. Igazából nem is a bokám tört el, hanem a sípcsontom alja tört le...vagy valami ilyesmi, állítólag pont ott, ahol nő a csont. Mittomén.
És nyilván, nem is azért nézem az Oscart, hogy az majd megmondja nekem, mi az adott év legjobb filmje
De valamiért szórakoztató nézni ahogy Hollywood saját maga előtt parádézik. Meg na, valamiért szeretem az egész körítést.
Persze értem ha a show miatt nézed de most az egyetlen show ami ébren tudna tartani ha élőben itteremne az a kis szöszi akit a férfi topicba linkeltem, és mivel erre roppant kicsi az esély megyek és dobok egy szunyát Holnap úgyis elolvasom meg megnézem a lényeget Érdekel lesz-e utalás Trump bácsira Jóéjt fórumfalva.
Ugrás a fórumra: |