Én szalámis kenyeret eszek savanyú káposztával. Az édes dolgokkal nem rontjuk el a kenyeret.
Duma topic 14
mac001 írta:
Luna, jobbulást! Miért kell angolul nézni?
Azért, hogy gyakorold az angol szöveg értését, meg úgy amúgyis az angolt. Nekem is kéne, csak én is lusti vagyok
Zseniális dokid van. Vajon a víruson kívül még milyen szörny okozhatta volna? Kecskebéka?
http://www.gyakor...hetnem-meg
Látom, Saphi aktívkodik gyakorikérdéseken. XD
Ezt próbáljátok ki, nagyon fasza:
http://collapse-t...i.com/en/#
A lényege, hogy beírod melyik városban élsz, és az alapján szimulálja, hogy ha te lennél egy világjárvány első betege, mennyi idő alatt hoznád el az apokalipszist. XD
Aes, ez marha jó
Már vagy harmadszorra borítom sötétségbe a Földet
Ahhoz képest, hogy egy Isten háta mögötti faluból szabadult, 26 nap alatt kipusztított mindent
Gman2 írta:
26 nap lesz bármit írsz be. Menő lenne, ha csak egy picivel komolyabb számításokat végezne, de így is szórakoztató.
Gman2 írta:
26 nap lesz bármit írsz be. Menő lenne, ha csak egy picivel komolyabb számításokat végezne, de így is szórakoztató.
Akkor azért van valami eltérés. Majd próbálkozok még, lehet az egész nagyon Amerikára van kialakítva, Magyarországra meg csak egy sablon működik. Nekem is 26 nap lett, de pl. a helyi kórházat nem is ismerte, azonnal csak három miskolcit ajánlott fel.
Igatából csak a kaja hiányzik, magát az itteni várost szeretem, csak nagyon koszos még Budapesthez képest is. A nemzetköziséget azonban nagyon élvezem, pedig én azért Pesten is sokat járok erasmusos társaságba (idén is ott a braziljaim), de itt jobb. Életem legjobb döntése volt, ha több lenne az ösztöndíj, az állami félév az egyetemen és a szabadidő szivesen maradnék egy évet is (akkor még esélyem is lenne ténylegesen megtanulni a nyelvet és nem csak hebegni habogni a kajákról, a ruhavásárlásról meg a francia ünnepekről).
Amúgy szerintem volt olyan hsz-em, amelyben nem említettem a honvágyat. Csak a nyelvutálatomat, nemértem miért vannak olyan nyelvek ahol nem úgy írjuk a dolgokat ahogy ejtjük.
Nah úgy néz ki szombaton elugrok Londonba, de még nem találtuk ki mi lesz majd a program, pedig elég hosszú nap lesz délelőttől ott leszünk hajnal 2-ig.
Ugrás a fórumra: |