Gajeel szállal én még várnék valamit. Hiszem Logia is kimondta, hogy már csak hat "sárkány" maradt míg az összes ki nem pusztult. Nekem ez annyit tesz, hogy Gajeel at the moment halott, vagy pedig a mágia része lett, ahol találkozott Zerával. Szerintem ők ketten kapnak még egy külön szálat és semmi több egyelőre. A többihez meg türelem tornaterem.
Én arra tippelek hogy Eileen mágiája mivel mindent összekutyult vagyis magát a világot ezért maga a túlvilág is az élők világába került. Gajeel mondta hogy ő meghalt de még is él, vagyis valóban halott de Eileen mágiája az ami a túlvilágot az élők világába hozta. Talán Zera is pont ezért jelent meg mivel eredetileg ő is halott volt. Én csak ebben látok logikát.
Eileen mágiája nem a világokra hatott, hanem "csak" Fiore királyságát zsugorította össze az 1/20-ra. Plusz átrendezte a domborzati viszonyokat, elpakolta az embereket és épületeket.
Gajeel is így élhette túl. Eillen mágiája őt is elpakolta a pokol kapujából, így nem szívódott be.
Csöbörből vödörbe
Már csak az a kérdés, hogy Elliennek milyen más mágiája van.
De amúgy azt vágjátok,hogy anno a Kapu amit kinyitottak a Mercurius palotánál volt, erre Lucy PONT oda került, bár mondjuk az is igaz, hogy az el lett pusztítva...és még az összes kulcs sincs meg.
Hűh, amúgy én kicsit félek Zerától. Nekem már a Fairy Tail Zeroban is tök unszimpatikus volt.
Hát kitudja.
Zefer és Mavis találkozásáról olvastam a neten, hogy mindenki ilyen nagy ölelkezést várt, legalábbis spoilerekben. Amit amúgy nem nagyon értek mert per pillanat nem úgy folyik a történet, hogy ezek smaci csatába vonulnak. Bár azt megkell nagyni hogy Zeref elég "Szex lesz " fejjel nézte Mavist d
Szerintem Zera és a gonoszság között elég tág szakadék vonul. Az a "nem néz kedvesen" fej szerintem csak simán magabiztos. Nem tudjuk a szándékait de biztos, hogy nem ártó jellegű. Egyébként is a nagy visszatérésnél nem kaphat akármilyen fejet
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Szeretném ha Zera haza vinné Gazillet és tényleg nem gonosz szándékkal jönne. Mert az egy dolog hogy Natsut egy aszexuális idiótának állatja be(valaki így jellemezte itt a fórumon, elmés meglátás), de végre felvállalta a Gazille Levy szálat erre nem "meghal"... Kellene már egy beteljesült szerelem
Van egy ötletem a későbbiekre nézve. Natsu es Zeref naruto stílusban össszeáll a közös ellenség legyőzéséhez, és miután kiütik Acnológiát, egymásnak esnek, de Natsu nem elég erős hozzá, Mavis segít neki, megölik Zerefet, Natsu vele hal. Aztan ilyen Raven Masterosan visszatér az életbe, mert Mavis neki adta az életét, hogy ő megtudjon hallni. Vége
Nos a mangaka sose épített nagyon a szerelemre, ugyan éreztette de sose tett rá nagy hangsúlyt. Erza is pl szerelmes Jellalba de ő nem viszonozta mert úgy látta hogy túl sok rosszat tett ezért is hazudott Erzanak abban hogy menyasszonya van. Szóval lehet nem is fog ennél többet tenni, max a mellék karaktereknél csinál összejövetelt.
linachan írta:
Nos a mangaka sose épített nagyon a szerelemre, ugyan éreztette de sose tett rá nagy hangsúlyt. .
Ebben nem vagyok biztos.Minden arconként alakulnak a kapcsolatokat.Lassan,de szépen.Pl az egyik nem-es kapitányGray:http://naruto-kun...ail/453/12
Sok nem után kezdi értékelni Juviát és timeskip alatt is alakultak a kapcsolatott.(Csak Hiro ezt nem akarta nyilvánosan bemutatni.1-2spoilet miatt)Sőt azt se zárom ki,hogy Gajeel már rég eljegyezte Levyt. Még linkelhetem ezt azt,de ha követed mangát akkor nem kell tovább részleteznem.
Nineheart küzdelem során Gerárd még mindig szereti Erzát.Csak a múltja miatt nem akarja Erzát bajban sodorni.
Majd Ellien megoldja a többit.Várjuk ki.
Ezzel meglett 200hssz Szerkesztette: dungeonlord - 2016.06.23. 19:11
Nos a mangaka sose épített nagyon a szerelemre, ugyan éreztette de sose tett rá nagy hangsúlyt. Erza is pl szerelmes Jellalba de ő nem viszonozta mert úgy látta hogy túl sok rosszat tett ezért is hazudott Erzanak abban hogy menyasszonya van. ...