Nekem Moro kecskés alakja nem igazán jött be, felőlem azt dobhatnák. A jelleme és a kegyetlensége viszont nagyon tetszett!
Granolah nem is rosszfiú és emiatt kimondottan érdekes úgy olvasni a mangát, hogy érthető az indíték. Sőt, egyenesen szimpatikus ez a fanatikus bosszúvágy!
Az sem érdekli, hogy 3 év múlva konyec lesz az életének, csak leszedhesse a fejét azoknak, akik a szülőbolygóját tönkretették! Semmi kétségem nincs a-felől, hogy amint meglesz rá az első leendő alkalma, megpróbálja majd megölni őket! Nem hiszem, hogy játszadozni fog velük, vagy erőt méregetni!
Az inkább elképzelhető szerintem, hogy az ereje megszokásához kell neki egy kis idő és emiatt nem mer majd mindent beleladni. Sőt, épp ez lesz a gyengéje! Mármint az, hogy fogalma sincs arról , hogy mire és hogyan képes..?!
Emlékeztek Dermesztőre az arany formában? Pedig ő edzéssel érte el a szintet.... Moro is megőrült a Isteni erőtől! (Most persze nem isteni erőről van szó). Anno Tien Shin Han sem tudta, hogy a négyfelé váláskor négyfelé oszik az ereje is és ezt használta ki Goku. Vagy Ginyu, amikor elrabolta Goku testét. 80.000-es harci erőből alig tudott pár ezret kicsiholni! A tapasztalatlanság a Saiyen csajoknál is eljött a TOP-arcban. Most sem lesz ez szerintem másképp és az elején még lehet, hogy Granolahval a padlót fogják nyalatni, de később jönnek majd a meglepetések, amint ráeszmél a képességeire.
Most a kívánság kapcsán "(.... a legerősebb, az Istenek kivételével?" és azok alapján amit Whis mondott Gokunak ("... tudod mi különböztet meg téged tőlünk , angyaloktól? Az, hogy mi állandóan UI-ban vagyunk." az a kérdés rémlett fel bennem, hogy Goku az UI-ban Istennek számít-e? Ha csak annyi a különbség, hogy nem állandó UI user, de amúgy semmilyen más dolog nem szükséges ahhoz, hogy halandónak minősüljön, akkor majd vajon erősebb lesz-e nála Granolah ekkor?
Illetve egyáltalán;- ha Godki-t használnak, akkor még halandónak minősülnek az átváltozás ideje alatt? Ugye a halandóknak nincs Godki-je(Uub-ot most hagyjuk, mert csak a kivételt képezné az amúgy majdnem kész szabály alól! , amit most gondolok ki.), de az isteneknek igen.