A becsült kora alapján már meg kellett volna születnie, vagy legalább Bulmának a terhessége vége felé kellene járnia, ehelyett még tán nem is terhes.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
A becsült kora alapján már meg kellett volna születnie, vagy legalább Bulmának a terhessége vége felé kellene járnia, ehelyett még tán nem is terhes.
goku5 írta:
De Bra GTbe született ugye?
akkor csak simán ki hagyják nem is lesz
Én azért nem hinném, hogy olyan sok a korkülönbség Bra és Pan között a Z végén én olyan max 2 éve mondok. Ha Pan már van másfél éves egy terhesség meg 9 hónap akkor is jelentkeznie kellen már valamilyen formában. Amúgy szerintem ő is egy jó ér érdekes szereplő lehetne mint Vegita második gyereke, hogy egy lány milyen erős lehet pláne ha inkább az anyára üt!?
Egyesítve 2016.05.11 12:14:41:
Én azért nem hinném, hogy olyan sok a korkülönbség Bra és Pan között a Z végén én olyan max 2 éve mondok. Ha Pan már van másfél éves egy terhesség meg 9 hónap akkor is jelentkeznie kellen már valamilyen formában. Amúgy szerintem ő is egy jó ér érdekes szereplő lehetne mint Vegita második gyereke, hogy egy lány milyen erős lehet pláne ha inkább az anyára üt!?
Kzo írta:
Ha ott volt a Z végén, akkor eddig szerintem már mutatták volna...
Bulla/Bra: Bulla is not a fighter, despite also being strong,[5] preferring to shop rather than train. The Dragon Ball GT Perfect Files implies that, since she has inherited Saiyan blood, Bulla has the potential to turn Super Saiyan when the proper conditions are met, such as the arrival of the evilest of dangers.
Akira Toriyamát idézem (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az idősebb Trunks hosszú idő után tér vissza a sorozatba a Dragon Ball Super-en keresztül. A szerkesztőség ötletei alapján írtam meg az új történetet. Mint legutóbb, úgy most is írtam egy vázlatot, ami alapján a forgatókönyv írók ki tudják dolgozni az egyes részeket, így hozzá tudnak adni dolgokat, változtatni tudnak dolgokon vagy bővíteni tudják az ötleteimet.
Annak ellenére, hogy milyen erős lett, Trunks épphogy el tudott szökni a jövőből.
A jövőben békének kellene lenni, vajon mi történhetett abban a világban!?
És aki lehet ez az ellenség, akit még Trunks sem tud legyőzni, Black Goku? (Nos talán a neve alapján el tudjátok képzelni milyen lehet)
Egy csata, ami túllép téren és időn, valamint magával rántja a Pusztítást Istenét, Kaioshin-t, de még Zeno-sama-t is! Sok rejtély várható!
Történik néhány zavaró változás az idő síkban itt-ott, tartsatok velem. Mindenre fény derül, ebben a szórakoztatót történetben.
Még én sem ellenőriztem a végleges forgatókönyvet.
Élvezzük ezt együtt (nevet)!! )
Egyesítve 2016.05.11 14:28:58:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szerintem 99% hogy fekete goku, Bardock lesz vagyis goku apja.)
Igazából semmi szükség nincs spoilerbe tenni ezt az egész future Trunks visszatér/black Goku dolgot. Ez nem egy kiszivárgott spoiler mint mondjuk a rész címek, leírások stb. Ez egy hír amit a Toei hivatalos oldalán tettek közzé. Más szóval maga Toei és Toriyama akarja, hogy ezt tudjuk. Ez egy hír reklám és hypekeltés céljából, nem spoiler.
Ugrás a fórumra: |