Xeno Gokut én is hiányoltam hogy hova lett, nyomhatná a csapattal. A legjobb rész Vegito feltűnése volt, a dizájnja is bejön, meg a zene is király volt alatta ahogy megjelent.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Hát ebben a 2. részben is nagyon pörögnek az események. Szinte tényleg mindent ledarálnak benne gyorsan.
Arany szín, név meg mennyire találékonyságra vall.
DE legalább jött a fúzió amire se sokat kellet várni. Vegita kezdeményezésére. NA ez is újdonság.
De akkor most mi van? lesz még része vagy nem? Mert ez a befejezés igen érdekes. Elvileg itt írva van a szeptember de az meg még oly messze van.
Dova írta:
Xeno Gokut én is hiányoltam hogy hova lett, nyomhatná a csapattal. A legjobb rész Vegito feltűnése volt, a dizájnja is bejön, meg a zene is király volt alatta ahogy megjelent.
Az nem indok Bradley ugyan már. Kijöhetne a játék konzolra vagy PC-re is. (Dragon Ball Heroes) Annyi pénzt kaptak már belőle, hogy lehetne egy jobb verzió nem pedig erre a PS2-ő cuccra jön Hit, Jiren meg mindenki
Fú az az első kép nagyon bitangul néz ki, csak sajnos a mozi nem ilyen lesz
Pedig hidd el,hogy így fog kinézni,hiszen ezek hivatalos karakter dizájnok. Na ugye,hogy az egyszerű dizájn nem egyenlő a rosszal?
Jaeger
Másik véglet. Zenkai Battla Royale... elképesztően igényes program. Játékgépeken kívül máshol nem láthatod, immár 8 éve.
eredendően, egy módosított PS3 (Namco System 357) ra fejlesztették. De gondolom az elmúlt években turbózták a hardver alapjait, h a kor követelményeinek megfeleljen.
Amúgy csak mondom, hogy ha Magyarország megvásárolja a film vetítési ill. terjesztési jogait, akkor nagyjából 100%, hogy nem fogunk feliratot készíteni hozzá.
Csak azért írtam meg ezt, hogy később visszalinkelhessem ezt a hozzászólást
Kár érte, pedig biztos jobb lenne a ti feliratotokkal nézni mint magyar szinkronnal. Legalábbis minőségibb lenne az biztos!
Amúgy meg gondolom nálunk is levetítik majd gondolom pár Pesti moziban. Nem hinném hogy vidékre nagyon lekerülne. De mivel a Viasat megvette a szupert ilyen korán ezért is nagy a sansz magára a filmre is. De hogy tényleg lesz az meg hogy mikor megint csak jó kérdés. Nem hinném hogy már januárban. Majd kiderül.
Hát ez nem hangzik valami jól, akkor remélem nem lesz magyar vetítése a mozinak. Mert amit a superral is művelt az a csaj, hát nem vagyok kiváncsi egy hasonló kaliberű fordításra. Meg azt se értem miért áradoznak annyira Lippairól is, szerintem hoz egy nagyon alapot és teljesen el is veszik Goku stílusa az ő szonkronjában.
Ugrás a fórumra: |