Köszi az új fejezetet
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Köszi a fordítást!
Milyen jó, amikor ezeknek (az amúgy érdekes) karaktereknek is van szerepe és jelentősége, ez egyértelműen pozitívum eddig az alap mangához képest. Tök jó, hogy visszahozták Guilát és Jerichot, pláne, hogy utóbbit a másik oldalon (amit sajnálok, mert Jerichot mindig szerettem ).
Mennyivel érdekesebb lehetne a manga és a sztori, hogyha az átlag, vagy erősebb szentlovagoknak is lenne fontosabb szerepe, sokkal változatosabb és izgalmasabb lenne az egész történet, főleg a harcokban, de amúgy is. Persze sajnos valószínűnek tartom, hogy ahogy haladunk előre, megint egyre kevesebb lesz a jelentőségük, de ne legyen igazam.
Na de, ez inkább a Seven Deadly Sins kritikája. Tök jó, hogy itt, egyelőre legalábbis, van szerepük ezeknek a karaktereknek. Maradjon minél tovább így!
69-70. fejezet
Egy pöppet fenyegetőbbnek érződik "Meland" feltűnése, mint a két Tízparancsolat tag külön-külön. Na, talán majd most elhiszem, hogy a Zűrzavar mekkora erővel bír.
Nem gyűlölöm Chiont, de lesz vele még bőven dolga Suzuki-senseinek, mert eddig kínos a karaktere. Jade meg olyan... semmilyen. Ha valakiket ki kell írni, akkor esélyes, hogy egyikük vagy mindkettejük áldozat lesz.
Nem volt kérdés Jerichót illetően, amint a sisakrostélyos elkezdett mágiát használni. Nagyon remélem, hogy nem agymosás áldozata lett, mert az olcsó húzás lenne.
Kíváncsi vagyok, hogy mégis kit akar kiszabadítani? Feltehetőleg őt is ismernünk kell.
Én is szeretem, amikor vissza vannak hozva régi karakterek és láthatjuk, hogy mire vitték. Amennyiben lesz egy tréning történetszál ezt követően, Guila személyében meg is van Anne ideális tanítója. Ha már felhozta, hogy Percival túlnőtt rajtuk, akkor gondolom nem szeretnének teher lenni számára.
Ami a gondolatodat illeti, Jon, az ilyesmi elkerülhetetlen, ha nem ők a főszereplők. A Bűnök visszafogták magukat a manga elejétől fogva, de így is volt ügyeletes bokszzsák közöttük Diane személyében. Jericho és Guila mégis elég szeretetet kapott az első saga után is, viszont erőben soha nem nőhettek túl a címszereplőkön. Így maradt nekik Liones védelme, tehát nem lettek elfelejtve, csak a főbb ellenségek elleni harcokban haszontalanná váltak, kivéve ha "élő pajzsnak" dobnák oda magukat. Ha lesz egy nagyobb háború vagy csata, el tudom képzelni, hogy a Szent Lovagok újfent tündökölhetnek, már most is megmutatták magukat. Viszont ez az Apokalipszis Négy Lovagjának története, így attól tartok, hogy a tét növekedésével itt is háttérbe fognak szorulni. Mindenesetre Arthur oldalán van egy Ironside és Jericho, valamint Pellegarde is, így hátha nem jön több csapat, gusztustalanul erős ellenfél, ami nagyon felborítja az erőviszonyokat.
Bastian írta:
... tehát nem lettek elfelejtve, csak a főbb ellenségek elleni harcokban haszontalanná váltak, kivéve ha "élő pajzsnak" dobnák oda magukat. Ha lesz egy nagyobb háború vagy csata, el tudom képzelni, hogy a Szent Lovagok újfent tündökölhetnek, már most is megmutatták magukat. Viszont ez az Apokalipszis Négy Lovagjának története, így attól tartok, hogy a tét növekedésével itt is háttérbe fognak szorulni. Mindenesetre Arthur oldalán van egy Ironside és Jericho, valamint Pellegarde is, így hátha nem jön több csapat, gusztustalanul erős ellenfél, ami nagyon felborítja az erőviszonyokat.
71. fejezet
Örülök, hogy Suzuki-sensei emlékezett arra, hogy Guila egy kivétel volt a "új generáció" projektet illetően, mert neki Gowther segített, és nem Ban.
Ugyanakkor nem számítottam rá, hogy Guila kap egy démoni formát.
Jericho rengeteget fejlődött. Már az is kemény, hogy a passzív képessége látszólag megfagyaszt bárkit, ha hozzáérnek, de akkor még a Pokoltüzet is képes befagyasztani?! Arthur lovagjait tényleg nem szabad alábecsülni.
Cuki volt a Szalamandra, ami hiába próbálta felolvasztani a jeget.
És akkor majd Suzuki-sensei fétise újfent lecsap...
Nem követem a folytatást, de hozzám is eljutott ez az egy specifikus fejezet. Basszus, Jericho-t annyira megviselte a tudat, hogy Ban inkább választotta az ezer plusszos lolit helyette, hogy a 11 éves fia után kezdett el érzéseket táplálni, holott ő már vagy 30+. Az igen.
Méltó a gúnynevéhez, Seven Deadly Life Sentences.
Hmmm Jericho brutal mennyit fejlodott de az is erdkes hogy Lancelot siman szetlotte a jaget amit a demoni tuz se tudott meg olvasztani. Azert az komoly lenne ha mar most olyan erosek vagy erosebbek lennenek mint a fo szent lovagok .
Amugy itt mar szerintem csak Lancelott taplal gyenged erzeseket Jericho fele elvegre az elmult 16 evbol eleg sokat toltottek annak a bizonyos to kornyeken ki tudja mik tortentek meg ott.
Mi a jó istent olvastam én 21 oldalon keresztül xdd A mangaka fetise tényleg egyre durvább Ban után a fiába is ez már nagyon abszurd de a döntést a végén még így se értem nekem úgy jött le hogy Lancelott is jobban szereti mint testvéri vagy mesteri kötelék még simán lehetett volna belőle valami ha esélyt ad neki de nem inkább elárul mindent amire fel esküdött és egy olyan ígéretet hajszol ami fix át verés .... Meg most a végén akkor jól értem úgy tette hűvösre a rabot hogy fel áldozta magát , aztán ennyi kész le van zár ? Ez így nagyon abszurd meg talán ez az első nagy csalodás ebből nagyobb katarzist vártam + miota olvastam a specialt várom hogy mi történt ott velük annyi idő alatt és csak ennyivel el tudják ez nagyon kevés ...
Ugrás a fórumra: |