Shiro
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
A Song of Ice and Fire
God, vagy a Blue forma ez erősebb?
Jó ideig, a Blue-ra voksoltam volna, ott van az a rész, hogy Goku SSJ-ben is olyan erős volt mint God formában. A Blue erősebb, mint az SSJ, plusz azóta fejlődtek a képességei.
Nálam a Blue szorzója 2500 = 50x50-el.
1. Az elnevezés Super Saiyajin God Super Saiyajin Röviden SSJGSSJ (kicseréled a G-t X-re és máris egy hatványt kapsz.)
2 Zamasu-s részek.
SSJ Goku ~ Base Black
Blue Goku ~ Rose Black
Black Rose formája is SSJGSSJ, de az alap formájához képest ez csupán akkora előrelépés, mint Gokunak alapról SSJ-re váltani.
Base Goku lvl1
SSJ Goku, Base Black lvl2
Blue/Rose lvl3
-------------
Másrészt meg lehet tényleg a God froma volt az erősebb.
A DBS-ben van egy jelenség, miszerint ha nem edzenek,akkor iszonyatos sebességgel kezdenek el gyengülni. A legismertebb példa Gohan, de ugyan ez megtörtént már Gokúval, Piccolóval, Krillinnel is.
Goku Vegetához képest fél évvel később kezdett Whissel edzeni. Ez alatt a 6 hónap alatt akár gyengülhetett is, mialatt Vegeta erősödött.
Az a God KI amit SSJ Blue formában előhoznak nem tiszta, hiszen keveredik az SSJ-vel. Viszont SSJ nélkül nem igazán tudják előhívni a God KI-t.
Ha alap formában elő tudná hívni a God KI-t akkor valószínűleg SSJ God formába változna. Bár lehet ahhoz több God KI-t kéne előhívni alap formában, mint SSJ formában, hogy sikerüljön. Mire eléri azt a szintet, hogy ez sikerüljön a Blue ismételten erősebb lesz.
Én egy olyan kiskaput látok Goku esetében, hogy alap formában drasztikusan megnöveli az erejét a Kaioukennel, akár több ezerszeresére is. Ezzel előhívná a God KI-t, és miután átváltozna SSJ God-ba megszüntetné a Kaiouken-t és begyógyulnának a sérülései.
Szerintem Goku alap formában legfeljebb 30-40-szeres Kaioukenre lehet képes.
A God-hoz meg ennél jóval több kéne ami kész öngyilkosság. Az egész azon múlik, hogy az alatt az egy pillanat alatt át e tud változni SSJ God-ba.
Ha nem növeli meg kellőképpen az erejét akkor nem sikerül és meghal
Ha túlságosan megnöveli, akkor nem lesz elég ideje, és meghal.
Ha így éri el, akkor az SSJ God valószínűleg erősebb lesz a Blue-nál.
De, ha Kaiouken nélkül, akkor, a Blue az erősebb, viszont SSJ God-ban a regeneráció igen csak hasznos.