Kurosawa írta:
Egy nagyobb ki bomba villanás is elég lenne amiből tudnánk,hogy na ezt Goku lőtte a múlt heti részben.
Lehet, h van, de ezért is akkora a füst és a por, hogy kisporólhasák a készítők.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Kurosawa írta:
Egy nagyobb ki bomba villanás is elég lenne amiből tudnánk,hogy na ezt Goku lőtte a múlt heti részben.
Ez egy tipikus "poén" rész volt,mégis volt benne egy baromi epic csata.C17-nek az a "Time to Get serious" nézésétől kirázott a hideg.
Emellett baromi jól volt meganimálva a rész,Koji Nashizawa kitett magáért.
Következő részben Gohan Vs U10,ami miatt viszont aggódok,az az,hogy Gohan ultimate formában van,pedig hát a 10-es univerzum egy nagy rakás szerencsétlenség,remélem nem lesz az vele,mint Goku Blue formájával,hogy szándékosan legyengítik
Spoiler kapcsánBribrianne vs 17. ezek szerint egy ideig nem lesz látható. + Régebben arról volt szó, h a
Brianne de Chateau egyesülnek. Úgy látszik mégse.
Gohant nem kell félteni nagyon sok KI-je van. Elég arra gondolni Cell ellen hányszor volt az a nah most minden erődet add bele dolog. Ha most harcol is egyet utána simán van egy kis ideje pihenni.
Számomra eddig C17 az egyik legnagyobb kellemes csalódás. Azt hittem, hogy tucatszereplő lesz, de kitesz magáért!
A rész rendkívül vicces volt szerintem. Mikor C17 belelőtt az átváltozásba, és nagy naívan nem tudta, hogy másnak mi a baja ezzel, tök igaza volt, de ott volt a görbe animés tükör, hogy ezt azért illik megvárni!
Aztán mikor Toppo, a nagy pózer odament, hogy pózertársai védelmére keljen, meg mikor a 10. univerzum pusztítás istene az ormányával ütötte a kiesettek fejét, hogy ne rajongjanak már az ellenségért!
Szerintem nagyon kellett egy ilyen rész is, a következőben meg jöhet Gohan harca önmagával, aztán ha kellően belelendült a végére, akkor vágja ki az ellent a ringből!
KingBradley írta:...
Amúgy az U2 és U7 es Kaio nem perverz egy kicsit?
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Lehet a hogy a god formát a manga szerint fogják előadni hogy Goku úgy mond nem veszít erőt nem úgy mint a blue fotmában. Remélem Vegita is tudja ezt a szintet mert neki jól is áll. )
Nagyon érdekes Spoilerelvileg,Goku God form lesz a 104.részben?
Ugrás a fórumra: |