Itt várom tűkön ülve, hogy Coelho mikor veszi át végre az 1. helyet a fórumon, de nagyon nem akar szegénynek összejönni : ((( pedig még Masashi sincs itt, hogy farmoljon.
Duma topic 14
Gdat vajon leverné Conor McGregort? Jogi pálya helyett lehet a UFC-ben kellene karriert építeni.
Miért olyan furcsa, hogy valaki magyar névvel nem tud magyarul? Pláne Arad környékén, ahol 10%-os sincs a magyarság.
Valamelyik (pl. apai nagyapja) magyar volt még, és ő már nem tud. Vegyesházasságban gyakori, sajnos. Szerintem.
Szerk.:
Gdat, komolyan? Volt gimis osztálytársam ifjúsági kempó világbajnok (volt), és ő a legnagyobb tisztelettel beszélt nekem McGregorról (vagyis nem csak róla konkrétan, hanem az ő szintjéről). Nyilván egy nagyon nagy fizikai különbség után egyértelmű, de na.
Nem mintha nem hinnék neked.
Igazból nem tudom, de mindenképp kipróbálnám. Maximum veszítenék. Elég jó vagyok azért és mellettem egy törpe. De tény, hogy sokkal jobb a technikája.
https://www.youtu...aehn1aY8Ig
Nyilván ez játékos és nem vérre megy, de látszik, hogy azért nem olyan eredményes a Hegy ellen. Én ugyan nem vagyok akkora, mint a Hegy, de én meg tudok buynózni. 8 centivel magasabb vagyok Conornál és 35 kilóval súlyosabb. Szeritnem ilyen feltételekkel lehetne vmi esélyem a győzelemre.
Am ja.. 10% a magyar , a többi 50% meg elrománosodott magyar... Na mind1..
Nincs itt vegyesházasság, csak a elrománosítási politika jól működik...
Az volt a furcsa, hogy a családneve keresztneve magyar volt a csajnak, ez a elrománosodott családoknál nagyon nem megszokott...
Vagy a ritka kivétel ahogy írod, vagy nem mert megszólalni magyarul, nehogy lapátra tegyék...
Én nem tapasztaltam Erdélyben olyan elutasítást a románok részéről a magyar nyelvvel szemben, hogy ettől félni kelljen, szerintem. Szlovákiában sokkal inkább. A kárpátokon túli "igazi" románoknál persze már más kérdés.
Gdat-amúgy nekem is rögtön a hegy jutott eszembe, ezért is mondtam, hogy nagyon nagy fizikai különbségnél egyértelmű a dolog, de azért a 8 centi nem egy leküzdhetetlen különbség (persze a 35 kiló már inkább). (Amúgy ezek szerint 183 centi vagy? Azt hittem, hogy magasabb )
Ugrás a fórumra: |