Én úgy látom, hogy Goku a kezét tartja maga előtt a képen. Látszik a karja és a kék csuklópánt a csokis képen.
Igen,és én a csuklópántra mondom,hogy barnás-vöröses
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Mystic SSJ2 elég fura lenne. De ha tudja egyesíteni a Mystic formot meg az SSJ erőt akkor simán SSJ Blue szintre repiti vele Gohant )
Jaeger írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Mystic SSJ2 elég fura lenne. De ha tudja egyesíteni a Mystic formot meg az SSJ erőt akkor simán SSJ Blue szintre repiti vele Gohant )
spoiler
Ez tuti nem sima SSJ Gohan? Érdekes lenne, ha a kettőt tudná vegyíteni.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: De hogy lehet SSJ,ha ultimate formában van,éppen azért mystic mert úgy nem kell SSJ. XD
Ezek szerint a Mystic forma egy egyszerű Base form kimaxolás(márha tényleg nem csak sima SSJ a képen)
És akkor csak azért nincs a Superben Gohannak tincse,mert úgy nem tudtuk volna megkülönböztetni ezt a formát a sima SSJ-től,jézus. )
goku5 írta:
Amúgy azt nem értem, hogy Gohan következő szintje miért ne lehetne a ssjb? Miért kell más szintet kitalálni neki? Igaz ő kicsit más utat jár be más formával. Ultimate szint, de miért ne lehetne ugyanaz a végeredmény?
Nah az kizárt dolog. De most nagyon divat ez a vegyítés dolog.
Gohanról:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ha úgy veszük, hogy az Ultimate teljesen kimaxolja az alaperejét,
ha abból változik át SSJ-be akkor az 50-es szorzó a maxos alapformáját igen csak megdobja szóval egy SSJ Blue szint garantált. Olyasmi lehetséges mint a Perfect SSJ. Tehát semmi KI pazarlás és 100%-os KI kontroll.)
A párharcukra alapozva szerintem Gohan ultimate formája nyers erő tekintetében megközelíti a blue szintet.
Csak Gohannak nagyon rossz a reakció ideje.
Bár emiatt annyi verést kapott, hogy az állóképessége talán jobbnak mondható mint Gokué.
Csak azt tanulná már meg végre, hogyan kerülje el az ütéseket az arccal blokkolás helyett.
Bár az is lehet, hogy túl sokat gondolkodik ahelyett, hogy az érzékeire hagyatkozna. Pl Levendula ellen mikor megvakult, hirtelen milyen ügyes lett.
Na aki arra tippelt hogy: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: a két ismeretlen u6 harcos nameki,az jól gondolta https://www.youtu...LVYSBuFrwI
)
Ugrás a fórumra: |