Gajeel tutira a túlvilágon van látszik a rajzoláson is hogy elég misztikus vagy hogy is mondjam.
Fairy Tail manga
ÁÁhhh így legyen ötösöm a lottón mondtam én hogy Mother and Child lesz a kövi fejezet címe és azt is h tutira húzni fogja az időt Hiro END feltámadásáig.
elég gáz hogy csak így csitt-csatt August támadását félbeszakították és meg sem tudtuk mire képes
Zeref.....imádom a karakterét, annyira laza és király. Ez a kép nagyon ott van:
http://z.mfcdn.ne...d/v009.jpg
ja és az hogy nincs puszi-puszi nyuszi-muszi kapcsolatban Mavissel ez azért lehet, mert 400 éve hallottnak hitte vagy pedig tudta h kómában van de annyira egy skizofrén ember lett aki a szakadék szélére sodródott, hogy már lezárta életének azt a szakaszát és egyetlen cél lebeg a szeme előtt, ami miatt még azt sem tolerálja hogy Mavis újra él.
De vajon mit akar a céhben? és milyen üzletet akar kötni Mavissal?
Zera egy tündér lenne? ha igen akkor nem feltétlen kell jónak lennie, hiszen lehetnek rossz tündék is, nem? és ezek szerint Gajeel nem a pokolban van csak a túlvilágon vagy pedig egy másik dimenzióban (egy amolyan purgatóriumban)
és nem tudom h mit csodálkoztok Lucy és Natsu jelenetein, hiszen annyi ilyen volt és Natsu mint gyerek vagy mint egy aszexuális, semmi nem mozgatja meg ami a más férfiakat és nőket igen. Még Grey és Gajeel is érettebb nála. A legtöbb ilyen anime/mangás jelenetnél már az orruk vére folyna a pasiknak XD
Az elmúlt minimum 10 fejezet számomra értékelhető pillanatai:
- Geri mágiája
- Acnologia a "képernyőn"
-Eileen a trónon találja magát
És kifújt.
Gazella haldoklott nekünk fél fejezeten át, erre máris a képünkbe van tolva, fantasztikus. Pár fejezetet még igazán várhatott volna masni, hamár úgysem öli meg.
A meleg holdtündér ruhája elég gáz lett szvsz, holott mintha császárhoz méltót kért volna. Na ők tudják.
August remélem beindul hamarosan, mert eddig csak dühösen nézett és Hidanosat játszott, ami lássuk be, nem sok, holott eléggé be lett harangozva a csóka. De legalább Brandish-t nem ölte le, így elnézem neki a bénaságát.
Bloodman elég nagy csalódás volt. Azt értem ,hogyha valakinek sok képessége van, az 90%, hogy a felét se fogja tökéletesen használni, de hamar és könnyen lett lenyomva ahhoz képest.
A loli mester szabad, rá nézve elég gáz, hogy a holdtündér is ott van vele.
Jah az időmegállítós csajszi remélem még kavar némi szószt.
Sajnos még mindig babazsúrt látunk, és nem is valószínű, hogy itt Acnologia előtt lesz érdemi változás, ő meg a jó ég tudja, hogy hová került most.... Pedig igazán kinyírhatna mindenkit a francba, majd önelégülten állhatna a hullahegyek előtt, aztán The End.
Hát ez egy mélyrepüléses passz.
Gajeel: Maradhatott volna halott, ha már olyan szépen volt távozása megrajzolva.
Zera meg hogy kerül ide? Ah, forget it.
Én vártam volna egy Zeref - Mavis ölelést vagy csókot. Erre Zeref úgy viselkedik mint egy gonosz bully aki megkapja ajándékát.
Gáz!!!!
Eileen ereje eléggé semmitmondó.
Azt kérdezem: Ennyi?
De August is csalódás. Az ő erejével, az ő hatalmával az egészet idézőjelbe rakhatta volna!
Nem?
Csalódás ez a fejezet! Remélem nem a kezdeti kiégés első jele.
Amúgy nem véletlen kapott szerintem külön panelt a kígyó a fejezetben... mint látjuk van egy Graynél és Erzánál meg az a külön mutatott valószínűleg Natsuéknál.Szerintem az valamiylen formában Irenének ad infót. Ilyen kis kamera vagy csak lehallgatja őket Erzára azért kíváncsi mert rokona Natsuékra talán Zeref miatt?
Hátt Elieen mágiájára nem gondoltam, hogy ilyet csinál. Elég grandiózus meg kell hagyni. Mondjuk kb olyan, mintha Brandish méretváltoztató erejét és Mest teleportációját gyúrták volna össze. Amiben az a hasznos, hogy a egyszerre mindenkit el tudott mozdítani a helyéről a kontinensen. Ez elég hasznos és kirákyul néz ki. Eddig Elieen az első igazán érdekes karakter a Sprigganban. Tetszik.
August, ha mutat valamit akkor érdemes lesz beszélni róla megint. Biztos lesz még nagyobb szerepe neki is. Azzal meg vitatkoznék, hogy nagyobb volt a pusztító ereje, mint Natsunak mikor fullos volt Igneel erejével.
Zeref és Mavis találkozása kb semmilyen tekintetben nem volt megmozgató. A szerelmükre pedig a legkevésbé sem vagyok kíváncsi. Most lehet olyat mondok, amit sokan ismernek és tudják is kitől veszem ezt a gondolatot. Egy szerelmi szál akkor működik a jól, ha nekünk az olvasóknak is van időnk beleszeretni a karakterekbe és az ős szerelmükbe. Pontosan emiatt működik Gajeel és Levy, Gray és Juvia vagy Natsu és Lucy kapcsolata. Zeref meg Mavis elférnek tőlem lehetnek együtt csak kíváncsi nem vagyok rájuk.
Miért lenne Eileen az egyetlen érdekes tag a sprigganban? Wahl ezerszer izgatóbb lett volna ha nem laxus ellen ment volna mert mindenki tudta hogy le lesz csapva. Jacob mágiája sokkal érdekesebb mint Eileen térképész mágiája. Ők voltak a legjobban felhypolva Augusttal, aztán.....nemtom én ekkorát még nem csalódtam karakterekben. Ez az egész sztoriszál bitangjó lehetett volna, de márcsak azért van kedvem olvasni mert érdekel hogy Rakheid ki meg mit csinál majd.
Szerintem még korai leírni a csalódásokat,mert még várjuk ki a végeredményeket. Egyelőre Eileen mágiája nem volt nagy durranás,de mégis hasznos volt. Gondoljuk csak végig. Zeref végre találkozott Mavisal. Natsu x Lucy utolsó kellemes beszélgetése lesz. Talán itt elárulja a titkát Lucynak.Rakheid hova lett.Dimaria egyedül,talán szabad?.Wendy és Acnologia szintén egyedül vannak(Talán egy helyen vannak?)és még sorolhatnám.
Most lett kiszámíthatatlan a manga.Sok érdekes csavar lehet.
A kövi fejezetnél írok egy részletesebb véleményt. Egyelőre várok.
A külföldi fórumokon is még azok is akik szeretik Gajeelt inkább látnák holtan szerintük is hülyeség volt visszahozni. Arra is tippeltem már hogy Zeref mindenkit meg akar ölni a világon csak Mavist nem mivel ő megérti őt és persze a szerelme, ja és persze a másik egyedüli halhatatlan. A Fairy Tail movieban Éclair is halhatatlan volt de még is meghalt szomorúan. Lehet ilyesmi is hogy a halált keresi Zeref. Sok animében van olyan hogy egy halhatatlan örül végül a halálnak. Szerintem ezt a fejezetet csak úgy pihenésnek szánta a mangaka azért is nem volt érdek feszítő. Natsu és Lucy nos igen rengeteg ilyen jelenet volt már.
Azért Eileen mágiája nem volt annyira gagyi mint sokan állítjátok.
Egyrészt nagy terültre hatott, plusz azért ahogy ezt kigondolta hogy zerefet mavishez viszi a területet lekicsinyiti és szétszór rajta mindenkit egy jól kigondolt terv.
Az hogy valaki a legerősebb szerintem nem pusztán az erejét/mágiáját minősíti hanem magát a személyt is, ebben az esetben hogy milyen stratéga. Na meg ugye acnologia ellen is állta a sarat szóval erő terén sem lehet panasz.
Viszont Natsuék most gyakorlatilag ott vannak mellette, kíváncsi leszek összefutnak-e
Na szerintem rengeteg dolog van amit mindenki máshogy értelmez.
Valaki írta fentebb, hogy August meg akarta ölni Brandish-t, de én úgy láttam, hogy csak kiütötte.
Szerintem Zeref nem azért volt betojva, mert Eileen mágiájától annyira félt volna... aki maga mondta ugye, hogy most használja először ( http://naruto-kun...ail/490/16 utolsó panel ), és lehet attól tartott Zeref, hogy rosszul sül el vagy ilyesmi. D:
Mavissel meg nyilván nem ugranak egymás nyakába, mikor háborúznak egymással.. meg amúgy is, Zeref aktiválta a rinnegant és rédzsel ( http://naruto-kun...Tail/466/4 ), mert Natsu nem tudta kinyírni. Ilyenkor meg nem érdekli senki és semmi.
Mavis ugye az előzőekben mondta Cananak, hogy hasonlít Zerára, aki a(z igazi teste) szívében él, és neki kell kiszabadítania őket a kristályból. És ugye Zera pont akkor tűnt fel, amikor a kristály széttört, szóval szerintem ő is ott van a Földön és ő menthette meg Gajeelt attól, hogy az alvilágba kerüljön(bár ebben egyáltalán nem vagyok biztos, mert lehet Eileen mágiája kavart be, vagy mindkettő).
És elég sok utalás volt rá, hogy Zera egy "igazi" tündér, habár fogalmam sincs mi értelme van most őt is behozni, mikor ígyis annyi megválaszolatlan kérdés meg bonyolító tényező van már...
Ugrás a fórumra: |