Jaeger írta:
Elmehetne abba az irányba is, hogy Deku megigéri, hogy megmenti Tomurát. És akkor Tomura vagy feláldoza majd magát Dekuért vagy valahogyan vezekel a bűneiért e az elégé elcsépelt lenne.
Ööö, ez nem tudom miért jutott az eszedbe, de ehhez képest az Eri-s megoldás, már nem is olyan rossz.XD Twice-hoz illett az önfeláldozás, viszont Shigarak-inál, ez egy elégé karakteridegen dolog lenne. És ezen nem változtat az a néhány fura mondat, ami elhangzott Deku-tól. Ha szembe is kerülne a mesterével, akkor is esélyesebb, hogy majd kiakarja nyírni, és majd nélküle próbál meg az alvilág császárává válni.
Deku testét illetően meg...a 303. fejezetben az van, hogy az rendben van, ugyanakkor meg talpig gipszben van, amit nem értek. Szóval, akkor az a kijelentés vagy arra utalt, hogy természetellenes módon nincs eszméleténél, vagy már meggyógyult, vagy fog.
Abban viszont biztos vagyok, hogy valamilyen módon, fel fog épülni, mivel főszereplő, és - más megoldás nem lévén - ez vagy OFA, vagy Eri magic lesz. Ha azt nézem, melyik lenne az előnyösebb Deku számára, akkor az előbbi. A mostani harc után beállt egy olyan változás testében, amit jobb lenne nem visszacsinálni. Bár, ha így lesz, remélem, komolyan le lesz szabályozva, akár úgy, hogy túl sok erejébe kerül, akár úgy, hogy túl nagy a hátulütője. Máskülönben nincs semmi jelentősége annak, hogy épp 45%-t, vagy 100%-t használ.
Egyesítve 2021.03.12 17:33:00:
305.fejezet:
Valamilyen szinten várható volt, de a megvalósítás azért nem volt rossz, nekem legalábbis pl a gyerekké átváltozós rész tetszett benne.
Amellett most már szinte biztos, hogy az OFA-ban lesz öngyógyító képesség, de arra és a másik két srác bemutatkozására, még várni kell.
Szerkesztette: airking - 2021.03.12. 17:33