Köszönöm az új fejezetet mindenkinek!
Boku no Hero Academia manga
Köszönöm a fejezetet mindenkinek!
Kíváncsi vagyok arra, hogy merre fog tovább menni a történet. Egyrészt, hogy megússza-e All Might az egészet, másrészt, mi lesz vele, és Deku-val, ha elfogták Lady Nagant-ot? Ha jól értem, Endeavor-ékat már az is zavarja, hogy csalinak használják Deku-t, hagyni fogják harcolni is őt? Meg, kikkel fognak majd még társulni? Akármennyire is legyengült Shigaraki, és AFO, naiv dolog lenne, ha komolyan azt hinnék, hogy ennyien elegendőek lesznek Shigaraki, és az őrei ellen.
Illetve, visszatérünk még a sulihoz? Elég sok változást történt, amit illenék megmutatni is.
Köszönöm a csapat munkáját a fordítással
Nem tudom ki, hogy van vele voltak fenntartásaim az arc elején, de végül is bejön nekem ez a "batman-es" hangulat.
Deku nagyon jó taktikus harcokat nyomatt nekünk különböző típusú ellenfelekkel szemben.
Szerintem All Might megússza a dolgot ez most nem róla szól.
Endeavornak és Hawksnak lelkiismeret fordulása van, hogy csalinak használják Dekut mégha igazán nem is működik ez a terv.
De AFO addig nem áll meg míg nem kapják el Dekut szóval nem hiszem, hogy a végső harcnál elküldenék, hogy pihenj meg Deku nem is hallgatna rájuk
Nem tudom mikor térünk vissza a sulihoz talán akkor ha vége ennek az arcnak, de az is lehet majd Dekunak jönnek segíteni és akkor látjuk a többieket...
Kiváncsi vagyok, hogyan válogatja majd most a képességeit
Köszönöm én is a munkát Nagyon durva kis fejezeteket kaptunk
Vajon, hogyan működik Dekunak az új képessége? De elég erős lehet ha másodpercek alatt felugrott egy felhőharcolonyit.
Szerintem jelenleg az összes képesség fel van már oldva neki csak nem mindegyiket használta még.
És abban egyetértek, hogy kell valamilyen képesség Tomura regenerációja ellen mert különben esélytelen mégegyszer nem fog bejönni a múltkori dolog, hogy túlterheli.
A többi képességet kitudja védekezni de a regenerációt nem.
Ami vagy úgy történik, hogy valahogyan blokkolja azt vagy pedig neki is lesz valami képessége és akkor az egész egy kötélhúzás. De esélyesebb a blokkolás szerintem is.
Amugy csak most tűnt fel, hogy Deku a régi kesztyűjét használja nem az update verziót. Gondolom annyira sietett, hogy csak a régi volt tartalékban neki.
De ez a harc után már nagyon kinézz egy rendes új szett ruha.
Ugrás a fórumra: |