Ha minden igaz a jövőheti lesz az utolsó rész! Azután új sztori jön.
Hogy mi azt még nem igen tudom. De lehet hogy csal megkezdik a Novellákat amik a Last után játszódnak.
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Jönnek a regények! Én ennek kimondottan örvendek mert elég sok lyukat betapasztanak. Pacsi a készítőknek.
http://www.saiyan...ecember-1/
Hát a két rossz hír közül nem is tudom melyik a rosszabb? Az hogy nem lesz az elkövetkezendő két hétben Narutó vagy hogy ilyen típusú nem lesz (na várjunk csak az nem is igen olyan rossz)? De megint csak melyik a rosszabb hogy nem lesz hét hétig Narutó vagy hogy 2 hetet kell várni végre egy nézhető rendes történetet? De legalább Jönnek a novellák!!!! (igaz az előzetes valahogy nem nyűgözött le)
Ami a heti rész illeti az nem volt azért olyan rossz, csak ez is valahogy rövid és igen értetlen volt.( Legalábbis rövid és lényegében semmit mondandó)
A 2.rész egyetlen hibája,hogy a 3.évadhoz semmi értelme. Inkább specialként kellett volna kiadni és nem részenként.
Meg vagyok lepődve,hogy az animáció minősége nem romlott.Okés,akadtak ismétlő jelenetek,de akkor is. Nekem tetszett.
Jiraya/Oro/Tsunade jelenetnél jókat nevetem.Szokatlan volt a jó Ori Xd .Tsunade pedig Tsunade.Az egyik legjobb női karakter a Narutoban. Jiraya,az élő legenda .
Kakashinál a vége tetszett.Amikor azt mondta,hogy ő neki a szabály 1 és nem az baráti. Az a jelenet ütött.
Kövi előzetes alapján a minőség nem romlik és kíváncsian várom a noveleket. Ezek után még1évig lesz Naruto xD .
Itt mindent megtalálsz:
http://naruto-kun...page_id=50
Jó volt az új rész, örülök hogy nem lett vége a Shippudennek, főleg hogy ilyen történetet kapunk. Egy picit hiányolom az infót, hogy mi lett Tsunadéval, mert egy másodpercet sem foglalkoztak vele, hogy miért is mondott le a hokage címről. Vagy csak én nem vettem észre.
Hó!!!! Nagyon jó kis rész lett ez! Megérte várni rá! Már 3 szór néztem végig.Pont ilyen felvezetés kellet neki.
Az animáció egyszerűen megnyert engem! Nagyon jó lett.
Megvan benne lényegében minden ami Narutót Narutóvá teszi. Akció rejtély logika eszméletlen gyerekes viselkedés röhögés stb..... Bár nekem ez is kicsit rövid leegyszerűsített volt Sokkal jobban ki is lehetett volna fejteni (elnéztem volna még pár részi ami csak az elő részben volt) Most jön Sasuke nyomozása és bemutatása. Remek!!!
Bár egy kicsit azért érdekes Hinta is hogy fullad már ki ennyitől, na meg a többiek is amikor mi mindenen mentek át a háborúban.
Jól kivehető benne Sasuke változása is.
Amúgy ez ha jól sejtem a Last után van. Legalábbis milyen jól aggódik már Hinata Narutó miatt. Mármint hogy már milyen közvetlennek egymással.
Ez a rész 10/10-es. A naruto sorozat egy új szintre lépett.Ez a grafikai minőség naru/saku végső leszámolás óta van.
Ebben az egy részben nagyon sok vér volt, csak úgy hullanak az emberek.
Sajnálom azokat,akik kiábrándultak a narutoból, mert most a legjobb részekről lemaradnak.
Várni két hetet abszolút megérte és indokolt volt a csúzsás.
Ha a DR. B. Superben egy csepp vér lenne, már jobb és komolyabb lenne.
Tényleg a Last után járhatunk.Hinata nagyon nem szégyenkezik narutó mellet.
Tényleg nagyon jó rész volt! Sötétebb árnyalatot kapott a sorozat és ez tetszik. Viszont én úgy tudom hogy ez Last előtt játszódik. Ha megnézitek Sasuke-t a ruhája még ugyanaz emg a haja is amx picit lett hosszabb. Lastba meg stílust váltott már Az meg hogy Hinata ilyen ez még nem jelent semmit. Már háborúban is bátrabb volt meg határozott. Lastba se volt vele semmi baj csak a sálat nem merte odaadni azt annyi Ez ugye Sasuke Shinden vajon hány részes lesz és melyik jön ezután?
Oliver írta:
Ez ugye Sasuke Shinden vajon hány részes lesz és melyik jön ezután?
30-40 rész? Atya ég, alig várom! Amúgy ez tényleg nagyon jó történetnek indul, szerintem Sasukét még a legjobb formájában is megizzasztotta volna ez a "genjutsu".
Amúgy hogy lehet vajon hogy Kaguyának köze sincs ezekhez a Kekkei Genkaikhoz? Elvégre ő a Chakra őse. Ráadásul még hasonlót sem birtokolt...
Ugrás a fórumra: |