Vegita nem képes megtanulni ugye ez a sorozatból kiderült
Az UI nem tanulás kérdése, épp ellenkezőleg.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
De mért is kellene legyőzni Brolyt, megőlni meg végképp nem kellene mert akkor semmi értelme nem volt behozni kánonba és akkor csak egy elfecsérelt karakter lenne akit láttunk szerepelni nagyon max 1 órát.
Én ezt a filmet úgy tudnám elképzelni és remélem olyasmi is lesz mint a BoG. Ott kaptunk egy ellenséget Beerus személyébe akit nem lehetett legyőzni, viszont egy mércét állított Gokuéknak amit azért nem egy egyszerű megugrani. Itt is behozzák Brolyt egy erősebb saiya-jint náluk aki ellen a blue se ér semmit se vagy egyen értékű lenne az ő lssj szintjével. Ezáltal vagy lenne egy fix új rivális karakter aki teljesen más irányba fejlődik vagy egy olyan aki később nem kap folyamatos szerepet viszont ha szükség úgy kívánja lehet kihez nyúlni.
Plusz, Goku kaphatna egy új fúziós társat.
Broly nem az a karakter akit csak úgy hosszú távon benn lehet hagyni a sorozatban. Arra jó hogy kiálljon és legyőzzék aztán eltűnjön akár évekre is pl elzárással halállal. De állandó hosszú távon nem lehet ha csak nem lesz a személyisége teljesen másmilyen mint az előző filmekben volt. Kale sem véletlen olyan amilyen. Mellette ott van egy társ példakép.
Amúgy meg erőben ha tényleg olyan erős lesz Broly akkor az ereje bármely pusztítás istenével felér vagy meg is haladja. Így ki és hogy állíthatná meg hosszú távon ha ő is folyamatosan fejlődne. Goku se képes folyton. Meg akkor ő eleve milyen erős is lenne hozzá. A fúzió legalább egy jó lehetőség.
Goku5, nem lehet bent hagyni hosszútávon a sorozatban? Miért? Broly eddigi filmjei nem kánon kategóriába tartozik, tehát jelenleg azt tudjuk, hogy lesz egy őrjöngő sayain a filmben, aki tisztalappal indul. A személyisége simán változhat puszipajtás kategóriába és a Vegita - Goku duóból hármas trió lesz a következő időszakban.
goku5 írta:
laszlo222 Szerintem ezt még te se gondolod komolyan ugye?
"puszipajtás meg trió" mi?
laszlo222 írta:
Rossz minőségű kép a filmmel kapcsolatban.
vagy igaz vagy nem
Rajongói elméletek szerint Broly a Freeza sereg ruháját viseli, a képet elnézve talán a cipő és a csuklópánt stimmelhet?
Így arra következtetnek, hogy a film elején Freeza játékszere lesz Broly és talán ő is öli meg Dermit, amikor lázad.
Érdekes gondolat ...
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Broly kap egy kis változást a nem kánon énjéhez képest.
)
Nagyon belendültek a spoilerek a java pedig a hét vége fele jön. Egy új előzetes révén.
Toyotaro bácsi keze munkája.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
A Zamasus arcot így promóta Toyotaro.
Megnéztem a Heroes 2. részét...
Cooler "Gold monológjától" majd hanyatt borultam a székből.
Hallott valamit, kijelenti hogy ő jobb, és pikk pakk ragyog......
Eleve úgy ültem neki, h nem számítok semmi jóra, de ez mindenen túlmutat.
A másik: Fuu (nálam kimaradt a Xenoverse 2) Elég irritáló a karakter, úgy összességében.
Apropó, SSj4 Goku hova lett? Az első rész utolsó jelenetében még nem együtt volt a Z csapattal?
Ugrás a fórumra: |