Pedig így van. Lassan 4 éve.
Bocsi, de nem tudok most küldeni kólát neked, amúgy ihatnál ám, ha nem zavar, hogy bele szoktunk inni. XD
Morauseszal eleinte amúgy én is jól elvoltam, csak aztán történt valami, monftunk egymásnak pár nem olyan kedves dolgot, aztán nem tom... Engem is meg akart már verni lehet, passz. Amúgy rendes srác szerintem, csak jaa, nem az a benyalós típus ő se.
És persze hogy szoktak, ha jobban megfigyeled, Gman is ezt csinálja sokszor, annyi különbséggel, hogy ő közben jól megvan a családjával, csak néha panaszkodik miattuk vagy amiatt, mennyire kell neki Saphira és mennyire bántja, hogy nem láthatta még ruha nélkül. XD
És sajna kissé tényleg így működik itt az elfogadás. Gondold úgy, ahogy az itteni "fejesek", ne provokáld őket semmivel kb, ha azt akarod, hogy számba vegyenek stbstb. De lehetne ezt még ragozni, valójában a legtöbb társaságnál így megy.
Bár ezzel ugyebár akkor nincs is semmi gond, ha tényleg úgy is gondolja valali, ahogyan az adott társaság is, mert akkor arról van szó, hogy olyan társaságba akarsz tartozni, aminek a tagjai szimpik neked, mert hasonlóan gondolkodtok.
Itt az a bibi, hogy ők másképp vélekedtek bizonyos dolgokról, de ennek ellenére szerettek itt lenni. Aztán gondolom rájöttwk, hogy ez nem az ő bandájuk, szóval le is léptek idővel.
A többi emberke meg nem tom, miért nwm aktív már. Másfele haladnak az életben, és annyi.
De ez a mostani banda, mint azt mondani szoktam, épp a fenti okok miatt jó társaságnak bizonyul folyamatosan, hiszen akik nem tetszwnek nekik, szidják, ikszelik igen szorgosan az összes hszüket, akik együttműködnek a dolgaikkal, mint pl Capac aki jó példa erre, új meg minden, na, őt el is fogadják szépségesen.
Szerkesztette: Nikucci - 2016.03.28. 20:08