Köszi szépen
Dragon Ball Daima anime [NKWT projekt]
Köszi srácok a fordítást.
A részek nézése közben kicsit visszarepülök lélekben a múltba amikor is először találkoztam a Dragon Ball animével, amiről akkor még nem is tudtam, hogy anime, mivel akkor nekem még minden csak egyszerűen rajzfilm volt.
Persze nyilván szebb már a látványvilág, de hangulatában engem az eredeti sorozatra emlékeztet ami anno megfogott és ennyi idő elteltével is örömet okoz.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Na megint egy olyan infó aminek csak a szuperben kellet volna előkerülnie. A többi univerzum létezése és a többi Kaioshin.
Tényleg tipikus sima DB! Erőszintnek is azt mondanám meg mozgásnak is hogy azzal egyszintű. Lehet át tudnak változni de erejük mintha még azon a szinten lenne. Nem pedig egy erőfelszabadítással képesek megrázni a bolygót!
Lőnek rájuk fegyverrel. Már a sima elején is simán kikerülték és elkapták őket. A Z-ben meg egy ilyen kraken meg az ebéd alapanyaga lett volna nekik nem amitől még félni kell.
Köszönöm a fordítást.Majin Kuu miért lett sokkal gyengébb mint Majin Buu?Engem nagyon zavar hogy ég és föld az erejük közti különbség, pedig mind a kettőt a banya hozta létre.A harcok se tetszenek egyenlőre, nagyon össze vannak csapva.A Dragon Ballban azért nem voltak ilyen rövid harcok.Az meg végképp nem tetszik hogy 3 percenként,csatát és helyszínt váltanak.Sokkal többet ki tudtak volna hozni ebből, legalábbis szerintem.
Ugrás a fórumra: |