A "pocsék" szót nem értem, 4K tévén néztem a letöltött égetett feliratos videót és nem láttam semmi pocsékságot.
Ami pedig az elírást illeti: én meg úgy nem tudom javítani az elírást, ha nem tudok róla
[Naruto-Kun Projekt] Made in Abyss anime (TILOS A SPOILER!)
A "pocsék" szót nem értem, 4K tévén néztem a letöltött égetett feliratos videót és nem láttam semmi pocsékságot.
Ami pedig az elírást illeti: én meg úgy nem tudom javítani az elírást, ha nem tudok róla
"A "pocsék" szót nem értem, 4K tévén néztem a letöltött égetett feliratos videót és nem láttam semmi pocsékságot." Erre elfelejtetem válaszolni, én egy olyan verziót találtam amin élénkebbek a színek az égetett kiadásnál kicsit olyan mintha homályos lenne, de ez lehet már csak szőrszálhasogatás.
A 8.részben, amikor Ozen beszélget Riko-val és Reg-el
13:00 Ozen:"Bár a ti esetetekben ez nem számít, hiszen eleve nem akarok visszatérni az útról"
Gondolom, az így akart lenni: "Bár a ti esetetekben ez nem számít, hiszen eleve nem akartok visszatérni az útról."
UI: Köszönöm
Szemi1992 írta:
Erre elfelejtetem válaszolni, én egy olyan verziót találtam amin élénkebbek a színek az égetett kiadásnál kicsit olyan mintha homályos lenne, de ez lehet már csak szőrszálhasogatás.
Sziasztok!
Lehet már volt, ha igen elnézést, csak 2 oldalt olvastam vissza itt a fórumon.
Egy olyan értelmezési problémám lenne, hogy a második évadban, amikor Reg, Riko meg Nanachi bemennek Irumyuui-ba, akkor ők, hogy nem váltak árnnyá?
Őszintén volt pár dolog, aminek az értelmezése elég nehezemre esett, szóval lehet el lett magyarázva, de ma hirtelen belémhasított ez a kérdés.
Reg-Reg, ő oké, rá nem hát se átok, se semmi.
Nanachi alapból árny, szóval az is oké lehet.
De Riko embergyermek és nem tudom hányadik részben, mikor Irumyuui-ból erődítmény lett és hártyája lett, ahol bement elsőnek Belaf, akkor ő átváltozott egyből árnnyá és a többiek utána szintúgy.
Ugrás a fórumra: |