fantom írta:
Mondtam hogy ne várjatok boldog vég kifejletet!
mondtam hogy nem várunk
[Naruto-Kun Projekt] Platinum End anime
fantom írta:
Mondtam hogy ne várjatok boldog vég kifejletet!
Nagyon szépen köszönöm az égész évados munkátokat. (L)
Az alkotó mondanivalóját teljesen értem. DE ez már kiderült kb az eeelsőő 3 részből -.-
Mi a lóf......lópikula értelme volt ennek a befejezésnek? Nem vártam happy endet, de rengeteg féle befejezést eltudtam volna képzelni, és ennél mindegyik jobb lett volna... Mi értelme volt elmagyarázni Nasse képességének az eredetét?! Nasse mire utalt azzal hogy "akkor vége" . Hova ment volna ha nem hívatják?
Az egész mű olyan, mintha az alkotó kigondolt volna egy zseniális sztorit, hatalmas mondanivalóval. De útközben valamiért nem merné felvállalni amit ténylegesen szeretett volna, vagy a szponzorok / kiadók nem engedték neki, és így megszületett.... ez....
Köszi az egész évados fordítást!
Valószínűleg nagyon egyedi befejezést akartak és ezért lett ez a vége. Elnézve Istenről alkotott elmefuttatásukat semmivel sem ronthattak volna a helyzeten szerintem. (mármint ha a hívőkre gondoltak az alatt hogy nem mertek durvábbat alkotni)
Valószínűtlennek tartom hogy olyan durva dolgot találtak volna ki hogy nem engedték volna kiadatni.
Szóval nekem tetszett, érdekes volt ahogy küzdöttek egymás ellen. Szövetkeztek meg átverték egymást. Mindenkinek meg volt a saját célja.
Az utolsó rész volt kicsit lehangoló. De hát kinek ne lett volna az, végig nézni hogy Istennel együtt minden élet megszűnik, és nincs halál utáni élet. Amit addig tapasztaltál mind eltűnik egy szempillantás alatt. Értelmetlennek tűnik az élet ennek tudatában.
De ennyi rossznak nem mondanám, csak szomorú volt.
Gondolom nem lesz 2. évad XD
Köszi a az egész évados munkátokat!
Elég nehezen indult náltam ez az anime. Még életelmben nem pipáltam ilyen tuyti-mutyi, impotens, semmire kellő fő szereplőt. Ez a Mirai srác még a "nem akarok hacolni, csak beszélni" karaktereket is lazán alulmúlja. h nem letek volna mellette félig meddig épézláb mellékszereplők és ellenfelek, sose jutottam volna tovább a 3. résznél. Amint elkezdtem ekívan nem figyelni a csávóra, máris jobb lett a sorozat és a végére egész érdekes metafizikai témákkal megspékelt történetet kaptunk. A vége kicsit meglepett, de én nem bánom, hogy végülis mindenki eltűnt. A szereplőink is már halottak lennének ha nincsenek az angyalok. Egy valami viszont nekem kimaradt. Lehet megválaszolták, de nem emlékszem rá. Nakaumi angyala "Ismeri a Mennyek titkát". Kiderült valahol, mi ez a titok? Lehet csak én nem figyelten oda eléggé.
Még egyszer, köszi a fordítást, Nagyon jó sorozatokat hoztok el nekünk, pihenjetek egy kicsit és érdeklődve várjuk mi lesz a következő project!
Ugrás a fórumra: |