Kiru Hoshino, köszönöm neked az új dizájnt, arany kezed van! Az új képek is tetszenek, nagyon menők!
Jó kis karácsonyi ajándék nekünk.
Boldog karácsonyt az egész Naruto-kun teemnek és sokkal jobb újévet kívánok mindenkinek!
Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban
Sziasztok!
Mégegyszer köszi az oldalt. Nekem annyi észre v~telem van, hogy a kezdő oldalon a kiírásban a regisztrálj vagy lépjbe szöveg/link lehene jobban kiemelve most teloról olyan mint egy szöveg. S az utánna lévő bekapcsoló ikont is cserét indokolna. Amúgy teljesen jó. Én lentebb vettem a kijelző fényét olvasáskor...
Így pár hét kihagyás után gondoltam jövök pótolni erre ez fogad. Látom sok embernek tetszik. Sötétebb dizájn az érdekelne, ja, illetve most ha kényelemsen nézni akarnám az oldalt, el kéne forgatnom a monitort 90 fokban, hogy ne csak 1,5 hírt láthassak egyszerre. Majd lehet hozzászokok és lenyugszok de jelenleg felb*sz. A compact jobban bejött, tény hogy van sok tetszetős eleme ennek is.
u.i.: végtelenített görgetés?
Sziasztok,
sok éve vagyok már regisztrálva az oldalra és első körben szeretném megköszönni azt a rengeteg hosszú éve tartó munkát, amivel itthon az anime nézését megkönnyítitek, illetve napi/heti szinten elérhetővé teszitek.
Mindezt 100%-ban ingyen, saját szabadidőtöket nem kímélve.
Minden elismerést megérdemeltek ezekért és nem szeretnék hálátlannak tűnni, de most jön egy nagy DE és ezért előre is elnézést kérek, tényleg nem szeretném lebecsülni/becsmérelni a munkátokat.
DE, új oldalra is költöztetek már, évek óta csináljátok a rengeteg fordítást, mégis a letöltési lehetőségek, felirat/anime egy óriási katyvasz és ebben látszólag nem fejlesztettetek semmit az elmúlt sok év alatt.
Jelenleg szeretném újra nézni a NARUTO (SIMA NARUTO) részeit, de feliratot, amit remekre megcsináltatok nem tudok hozzá letölteni tőletek.
A részek meglettek, de a feliratot az Istennek nem lelem és olyan össze vissza vannak csak feldobálva a feliratok a teljesség igénye nélkül, mintha a saját munkátokat nem becsülnétek... Íme az általatok feltöltött feliratok:
Naruto Shippuuden Mozifilm #07. felirat 2658
Naruto Shippuuden Mozifilm #06. felirat 1123
Naruto Shippuuden Mozifilm #05. felirat 758
Naruto Shippuuden Mozifilm #04. felirat 732
Naruto Shippuuden Mozifilm #03. felirat 611
Naruto Shippuuden Mozifilm #02. felirat 595
Naruto Shippuuden Mozifilm #01. felirat 548
Naruto Shippuuden anime #001-500. feliratok 5886
Naruto SD anime #01-51. feliratok 478
Naruto OVA #13. felirat 1988
Naruto OVA #12. felirat 481
Naruto OVA #11. felirat 551
Naruto OVA #10. felirat 154
Naruto OVA #09. felirat 438
Naruto OVA #08. felirat 470
Naruto OVA #07. felirat 359
Naruto OVA #06. felirat 352
Naruto OVA #05. felirat 434
Naruto OVA #04. felirat 538
Naruto Mozifilm #03. felirat 390
Naruto Mozifilm #02. felirat 542
Naruto Mozifilm #01. felirat 439
Kérdem én miért nem sikerült ennyi év alatt feltenni egy már rég befejezett sorozat feliratát ide?
Egyáltalán a sima naruto mit keres a futó projektek között mikor már a Shippuuden is véget ért? Futó projektek alatt olyan filmek és OVA-k vannak amik már rég be vannak fejezve. Minek készítettetek 3 csoportot ha nem frissítitek őket évek óta?
A munkátokra nagyon igényesek vagytok, aztán a rendezésbe/feltöltésbe már nagyon hanyagnak tűntök.
Évekkel ezelőtt ugyan ez volt a problémám, ha újra akartam nézni valamit, nálatok nem volt feltöltve semmi, vagy csak részben.
Ha az ember nem heti szinten tölti le és nézi a munkátokat, akkor utólagos visszanézés már nagyon nehézkes és ebben nem változott kb semmit az oldal amit nem értek, hogy miért van, pedig a munkátok minősége és az elszántságotok példa értékű, magas szintű és Mo.-on egyedül álló.
Lefordítottatok 220 részt a naruto-ból de ennek nyoma sincs az oldalon, mintha soha nem is foglalkoztatok volna vele...
Az oldal keresője is kritikán aluli, és az egész oldallal nagyon sok gond van de annyira tisztelem a munkátokat, hogy ezeket nem sorolnám fel csak a miértet írjátok meg nekem kérlek ha lehetséges.
Elnézést a kritikáért és elnézést azért, hogy ezt itt jeleztem, de a forumon sem találtam topicot ahol elő tudnám adni a panaszomat.
Üdv.
Ugrás a fórumra: |