Boldog Születésnapot!
Elolvastam a gondolataid, de arra jutottam, hogy (mint én is) már "megöregedtél".
Az általános eszmecserék átkerültek a fórumokról a sokkal direktebb csatornákra, mint az általad is említett Discord. (Én még az ugyancsak dinoszaurusznak számító TS3-mat használom.)
A megújulás nem csak a design-t érinti, néha érdemes átértékelni a gondolkodásmódot is, nyitni (?) olyan dolgok felé, amik nem feltételen anime-manga irányok. (Például nagyobb közönséget is be lehet vonzani a Japan-gaming irányból, Visual-novellekből. stb, ami viszont visszafelé is igaz kell legyen, magyarul a kapcsolattartás fórum-dinoszauruszát kevésbé előtérbe helyezni, és elsődlegessé tenni / integrálni egy Discord csatornát.) Példa bezárva.
Az, hogy most éppen kihaltnak tűnik a fórum, az egy állapot, ami ellen roppant könnyű tenni, viszont felszólításra nem megy, mert akkor mindenki kötelességként éli meg, és elveszik a "fun factor".
Félre értés ne essék, nem kritizálni akarok (ez meg saját magam mosdatása, blehh... de rosszul csinálom!), hanem valamilyen módon segíteni, ha másképp nem megy, hát egy kis tanáccsal!
További kellemes fordítást kívánok a csapatnak, és mindent bele!
plus ça change, plus c'est la meme chose