Köszönöm az új részt!
[Naruto-Kun Projekt] Yakusoku no Neverland anime (Tilos a spoiler!)
Kaukazusi Gyikember írta:
Én ugyan még nem olvastam a mangát, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom, de én is nagyon sajnálom, hogy anime eredeti sztoriba csapott át a dolog. És igazából nem is értem, miért, tekintve, hogy rohadt népszerű a forrásanyag, és kétlem, hogy ne fizetődne ki, ha teljes mértékben a mangát dolgozná fel a stúdió ilyen erős történettel. Gyakorlatilag olyan ez, mintha a Dr. Stone vagy a BNHA stúdiója döntene úgy, hogy átcsap anime eredeti tartalomba.
Azért nem mondom rossznak a sztorit így sem, de igaz, ami igaz, nem közelíti meg az első évad szintjét. Ha lesz időm rá, majd valamikor mindenképp elolvasom én is a mangát.
Kedves Naruto-Kun! Nagyon köszönöm a munkátokat! Hatalmas tisztelet. A következő mondat nem nektek szól, hanem a második évad kreatív producereinek és a mangakának, aki belement ebbe, sőt még alá is dolgozott az alter befejezéshez.
Summa summárum - egy szó, mint száz:
My disappointment is immeasurable...
Az évad igazi hősei a csapattagok, akik a projekten dolgoztak. ^^
Nagyon kemény, hogy mennyi a negativitás a 2. évad körül, megjegyzem meg tudom érteni. Azt hinné az ember, hogy tanultak a Boku dake ga Inai Machi esetéből, amit szintén az húzott le, hogy a nyomorult noitaminA sáv miatt 12 részre kárhoztatták. Felejtsék el ezt a sávot hosszabb, népszerű manga esetében.
https://www.anime...ng/.171125
Tényleg köszi a kemény munkát a projekttel!
Tisztességgel végignéztem, mert nagyon király volt az első évad. Tényleg nagyon szomorú amit műveltek ezzel az animével. Az utolsó 5 percben gyorsan néhány rövid jelenettel össze lett csapva az ami a mangába is benne volt, de itt teljesen kimaradt. Tényleg nagyon elkeseritő Remélem nemzeti szinten lesz ennek komolyabb visszhangja és kapnak elég ejnye-bejnyét hogy ez igy miért volt jó.
De ismét hangsúlyozom, kiváncsi voltam mennyire lesz más mint a manga, de nélkületek nem tudtam volna végig követni. Köszönöm a forditást!
Köszi a fordítást, mindkét évadét.
Úgy jött össze, hogy egyszerre néztem végig az egészet és őszintén megmondom, hogy az első évadot kb egy nap alatt ledarálam, mert annyira megfogott. Persze gyorsan utána küldtem a másodikat is.
Az utolsó pár részt nagyon félve néztem meg, mivel amikor realizálódott bennem, hogy már csak három rész és mégis mennyi kérdés maradt megválaszolatlanul, azt gondoltam, hogy biztos csak évad záró rész és a következőben a megmaradt kérdéseket kifejtik. Maga az utolsó rész meg, hát a "Nesze semmi, fogd meg jól!" jutott eszembe róla.
A lezárásán kívül nagyon tetszett az anime és az első évad nézése közben mindenkinek ajánlottam akit csak ismerek, mert az szerintem tényleg zseniális. Nagyon tetszik az alap story, a felépített világ, a karakterek, összességében maga az anime nagyon szuper, mindenképpen megéri megnézni.
Én igazából egy jövőbeli remake-nek örülnék, ami normálisan feldolgozza a mangát. Csak az a probléma, hogy ezt nem lenne könnyű kivitelezni, mert az első évadot nem kellene remake-elni, az úgy tökéletes, ahogy van. Viszont ha az első évad történései utántól akarnák csak újra feldolgozni a történetet, nem biztos, hogy sikerülne mindegyik seiyuu-t beszervezni, pláne, ha más stúdió és jó sok évvel később csinálja. Más hangokkal meg nyilván nem lenne az igazi...
Ugrás a fórumra: |