Én Koyasura gondoltam, de már meg sem lepődnék, ha ő lenne Touji.
Ó, tényleg, éreztem, hogy valamit elfelejtettem. Nemcsak újabb karakterek érkeztek meg a piknikre, de már Gojou is szemközt néz velünk, mielőtt Yuuji ujjait ledarálná az Átokméh csapása. ^^
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Akkor nem csak nekem tűnt úgy, hogy a szem eddig nem volt az openingben, de most belekerült.
A sori eddig tetszik, csak néha úgy érzem, mintha folyamatosan lassítanák a dolgokat, és sokszor apróságokkal húznák az időt.
Ebben van valami, de érthető is. Jelenleg a 21. fejezetnél vannak a feldogozást tekintve. A tempó olyan 2 fejezet és 5-6 oldal részenként.
Én sem bánnám, ha egy kicsit meggyorsítanák, mert szívesebben látnám mondjuk a 64. fejezetet zárásként, mint az 54. fejezetet. Ennek az az oka, hogy a manga jelenlegi történetszála hosszú, és még jelenleg is tart, így egy 2. évad esetén nem lenne szerencsés, ha látványosan megnövelnék a tempót.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Jah nem tudom miért nem jegyezte meg senki, de a részt bemutató szöveg szerintem hatalmas A HunterxHunter utalás szerintem elég jó.
Én amugy tartalmasnak éreztem a mostani részt is
Bár ezt a test eltorzitás amugy kicsit cenzurázottnak tűnt, szerintem a szívkitépés azért nem gáz mert olyankor nem emberként tekintenek a karaktere hanem démonként és az nem ugyanaz. De simán lehet, hogy tévedek.
Egyre több karaktert ismerünk meg és Yuuji is egyre erősebb lesz. Bár ez a késleltetett támadás nem hiszem, hogy erős ellenfelek ellen hatásos lenne. Szerintem amugy a szinkronszínészek is elég sokat tesznek a részek hangulatáért
Van időnk inkább legyen minden részletesen kidolgozva mint a túl sok fejezetet akarunk túl kevés részbe belezsúfolni animét táborába jusson. Van pár olyan anime ami nem is létezik Szerintem Bastian tudna mesélni itt az oldalon volt már ilyen tapasztalatunk.
Szerkesztette: Jaeger - 2020.11.30. 22:56
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
A hírszöveget most én írtam, köszi, Jaeger! Néztem, hogy ez a Nanami nagyon hasonlít valakire, aztán egyszer csak beugrott.
A deformálódott testekkel kapcsolatban:
A 8. rész végén szerintem azért voltak elködösítve, hogy sejtelmesebb legyen a jelenet, semmint cenzúra miatt. A cenzúra szerencsére amúgy sem jellemző erre a sorozatra, és erre erősít rá, hogy a mostani részben meg már teljesen jól láthatóan mutatták őket. Lehetett volna még naturalisztikusabb az ábrázolásuk, de szerintem jó volt ez így, nem gondolom, hogy az érdemben hozzátett volna a részhez.
Nekem nem tűnt fel, hogy kicsit belassult a sorozat tempója, de most, hogy így mondjátok, valóban. De ez nem baj, szerintem a mostani is egy teljesen jó adaptálási tempó. Amíg normálisan, életszerű gyorsasággal zajlanak a jelenetek, és nem néz farkasszemet két karakter egymással két percig Bleach-szerűen, addig nekem oké.
Sokaknak angolul van az aláírása.
Na, az enyém pont nem. Az enyém gyíkul van.
Köszi a részt, sajna 1-2 (amúgy áthidalható lenne) ok miatt muszáj megás letöltést megvárnom, szülinapos hsz közben le is jött a rész, lehet meg is nézem vacsira egy vacsi közben
(küldjem, vagy ne küldjem... gáz, vagy nem gáz a szülinapi kiírás után ide pöttyintenem a 2. fórum hsz-t? Ki tudja, lehet én is itt találom meg leendő feleségem )
Vajon, ha Itadori teljesen elsajátítja az átok technikáját, a dupa ütést, amit Gojo ellen használna, azt is könnyen blokkolná a mester?
Gojou nagyon más liga.
Ha osztályokba sorolnám a karaktereket, Gojou lazán a kevés S-osztályúak egyike, Jougo, Hanami, Mahito, és a hasonló kaliberű átkok A-osztályúak, Yuuji pedig hozzájuk képest nálam C-osztályú.
A másik dolog pedig az, hogy az Eltérítő Ököl igazság szerint pusztán csak átokerő irányítás egy specifikus testrészbe. A késleltetett reakció nem tudatosan jön létre. Mondhatni Yuuji "chakrát" koncentrál az öklébe, de az irányítása tökéletlen, így csak a tényleges csapása után érkezik meg az összpontosított energia. Vagy azt is mondhatnám, hogy Erősítőnek tűnik "Nen-használóként", aztán kiderül, hogy egy Kibocsátó-technikát használ.