Törölhető .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.09.24. 21:43
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Nem értem, hogy most mit akartál mondani...
Arra céloztam, aki most nagyobbat szerepel (ishigami ) , az később kevesebbet fog szerepelni .
Most az elnök, Chika és Kaguya támogatja Ishigami randiját és később Ishigami fog segíteni Kaguyának, és az elnöknek az Amerikai utazásban.
Azt írtad, hogy akinek a története befejeződik, nem lesz több szerepe, az többet nem jelenik meg . Ezt tartom hülyeségnek.
Minden még csak terv, változhat a dolog. Az interjúban az a hasonlat volt használva, hogy mint egy VN-ben, elkezdenek eltűnni bizonyos karakterek, ha egy adott útra lépsz, és a történet az adott útra fókuszálódik. De Akasaka-sensei nevetve azt mondta, hogy maga sem tudja, hogy tényleg így oldja-e meg.
Nem a Stanfordra gondoltam, hanem már a házasságra. Amerika az egyetemi éveiket fedné le. De utána mi lesz? Kaguya tanulmányait illetően nem hátrány, de így is a Top 4 legvagyonosabb család egyik örököse, Miyuki pedig nincs a fasorban sem. Erre utaltam társadalmi különbségként. Ez nem Diáktanács terület már, de szerintem az amerikai útba sem tudnának beleszólni, ha ellenezné a Shinomiya család.
Bejelentették a 3. évadot, valamint egy OVA-t.
https://www.anime...va/.165571
Rühellem az SnK-t, szóval inkább maradjon a Bastion HAMMER.
Megjegyzem, gondolom sejtheted, de nem tetszett a legutóbbi pár fejezet. 100 fejezet kidobva az ablakon a semmire/olyasmire, amit a többség ezer éve tudott, hogy nem fog bekövetkezni.
Belekezdtem a mangájába.
Spoiler mögé teszem, mert vannak animések.
Nem tudom, hogy használják a spoilert tagot, szóval majd egy segítséget kérnék.
Így tudod használni:
SZÖGLETES ZÁRÓJEL spoiler= SZÖGLETES ZÁRÓJEL
Az egyenlőség-jel után bármit beírsz, az lesz a fül címe.
Bezáráshoz pedig ugyanez csak nem kell az egyenlőség-jel a spoiler után, és a spoiler elé beteszel egy /-jelet. Nálam SHIFT + 6.
SZÖGLETES ZÁRÓJEL /spoiler SZÖGLETES ZÁRÓJEL
Ugrás a fórumra: |