Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
167. fejezet
Higuruma felhasznált 100 pontot egy új szabály létrehozásához, így szabadon adogathatnak pontokat egymásnak a játékosok. Yuujinak is adott egy pontot, hogy megmaradjon az átokereje/átoktechnikája, és a maradék 1 pontjával a sajátját sem veszíti el még 19 napig. Viszont nem akar szövetkezni vele. Úgy néz ki, hogy bűnösként tekint magára, amiért megölte a bírót és az ügyészt, onnan volt 2 pontja, és valószínűleg feladja majd magát a játék végeztével. Csalódott lennék, ha csak így kisétálna, de nincs mit tenni. :/
Reggie-t lehúztam korábban előre, de lehet, hogy mégsem vehető félvállról. Be akarja szervezni Megumit maga, illetve maguk mellé, mert erősnek találja. Kérdezősködni kezd a CG-ről. Megumi elmondja, amit tud, de nem beszél Tengenről. Reggie felhozza erre Kenjakut, akit feltehetőleg ismer. Szerinte Kenjaku célja nemcsak az átokerő felhalmozása, mert több helyen sántít már a dolog. Nem egyenlőek a feltételek. Valahol bika versenyzők vannak, és ott a véletlenszerű teleportáció is. 60 játékost már kicsináltak, és vannak kolóniák, köztük a sajátjuk is, ahol semmi jelentős nem történik már miután a gyengéket kiirtották. Szerinte Kenjaku elrejtette a valódi célját, és hamarosan ledob egy "bombát". Mindeközben Kenjaku kínaiakkal találkozik. Reggie előre felkészül erre, ezért gyűjt maga köré erős embereket és pontokat. Megumi azt akarja, hogy inkább ő adja át a saját pontjait neki, és akkor csatlakozik. Reggie nem megy bele. Reminek mondja Megumi, hogy a végén ki fogják nyírni, de a csaj esküszik rá, hogy Reggie a lovagja. Megumi ostobának titulálja, és próbálja elijeszteni a helyszínről. Megumit megtámadja valaki, akit Nue elintéz, miközben Reggie leszúrja a vérebet, és emlékezteti Megumit, hogy nem árt, ha a gyilkolás szándékával megy ellene, hiába fáj a foga a pontjaikra. Leesik egy szemgolyó az égből, ami vagy felrobbant vagy vakító fényt bocsát ki. Elképzelhető, hogy Reggie újabb embere az, vagy Megumi segítségére sietett valaki.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)