A listát tekintve az embereknél egyes személyek Valkür nélkül 1 percig se bírnák lásd pl LüBu esetében.
Szerintem pont Lübu volt az, aki szintén esélyes volt a győzelemre. Mivel a volundja effektíve annyit adott az erejéhez, hogy képes volt felvenni a harcot egy isteni fegyver ellen. A képességeit tekintve nem kapott semmilyen buffot, és így is elég jót fightolt Thor-ral.
Igen, Tesla is érdekes karakter lesz, bár gondolom itt nem teljesen történelem hű lesz a dolog, már ami a betegeskedését illeti. Egyébiránt egyik ember sem érne fel egy istenhez a volunddá vált Valkűr nélkül. Mindenesetre már most sokat javult a rajzolás szerintem az első mérkőzéshez képest, aminek külön örülök.
Csak az olvassa el aki már látta a 34-dik fejezetet.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az én elméletem szerint: Tudjuk jól hogy Okita tüdőbajos volt ahogy azt eggyel fent is lehetett olvasni, szerintem ennek igen is lesz köze Okita harcának nem lepődnék meg hogyha a betegsége ismét megjelenne független attól hogy már halott. Miért? a 34-dik fejezetben Mikor Loki harcba akart bocsátkozni tudjuk kikkel nem akarom leírni egyesével a nevüket, Odin és Zeus közbe avatkozott, vérfagyasztó pillanatok Odintól és Loki egyszer csak tüsszent egy nagyot. Lokiból a csínytevés istene kinézem belőle hogy cselhez folyamodik ezzel is gyengítve az emberek nyerési esélyeit elvégre ekkor már 2-2 volt az állás melyet szemlátomás Lokit nagyon kellemetlenül érte mint ahogy más isteneket is. )
Hogy lehet valaki ennyire jóképű, mint Sasaki Kojirou?
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Nem vagyok gerontofil és általában nem keltenek bennem ilyen hatást a rajzolt figurák, de ha most megjelenne előttem, akkor lehet, hogy elájulnék és nem a meglepetéstől.
5. harc
Még mindig nem tetszik. Annyira műanyag. Az egyik fejezetben az egyik kerekedik felül, a következőben a másik, majd újra az egész. Ez a dinamika a Bleach harcokra emlékeztet és ez nem dicséret.
Egyszerűen imádom az eltozult arcokat ebben a mangában
Na, nekem pont azok nem jönnek be. Valahogy nem tudja megtartani szerintem az eredeti arc arányait és egy teljesen deformált facet ad ki. Amúgy az elején amikor a rajzolásával kapcsolatban roastoltam, akkor is ezzel volt a problémám.
Viszont kíváncsi leszek mit tud ez a szomorú szamuráj
Már több személytől is hallottam olvastam hogy de jó lenne ha csinálnának animét... mangák esetében osztom ezt a gondolatot de ennél a mangánál én azt mondanám hogy ne legyen anime. nem azért mert nem szeretném animébe is de úgy gondolom hogy animébe nem lenne meg ez a brutalitás... más szóval nem hiszem hogy animébe képesek lennének hozni azt a színvonalat amit a manga hoz . Ezt márt csak elrontani lehet
Egyesítve 2020.11.30 23:48:58:
13 fejezet (magyar). Nagyon örültem a fordításnak mostmár így tudom hogy Sasaki miért öregebb annál mint amikor meghalt. Várom a következő fejezetet már nagyon. Csak így tovább.
39 fejezet
reakció vélemény
hmm nekem tetszett hogy többet kaptunk Raidenből mi történt vele így máris színpatikus lett számomra Raiden . Megtetszett Raiden karaktere hogy miken ment keresztül gyerek majd felnőt korába nem tudok se angolul se japánúl de a képek alapján az hogy Raiden segíteni akarta falújának hogy ne éhezzenek és ahogy az anya büszke volt rá hogy mi letta fiából megható volt.
A közdelemre rátérve viszont...... Okés Raiden erőre kapott és odabaszott de na egy ütéssel megfosztotta Sívát két karjától naaa ez sok...ahogy azt fent is írták az hogy egyika fejezetbe ez vagy előnybe majd a következőbe a másik és ez folyamatosan váltakozik harcot tekintve egy Hercules vs Jack után nagyon kevés. én úgy érzem hogy eddig mind2 fél vissza fogta magát hogy kiélvezhessék a harcot de azokután hogy Síva egyik keze meg lett csócsálva Raiden oylan sérülést szenvedett el hogy az egyik szeme már hasztalan és most meg ez hogy Sívának -2 kar hát.... nem tom. Én amondo vagyok hogy még 2 fejezet a párharcból de akkor most már mindketten adjanak bele mindent mindent amit lehet Sívában ennél szerintem sokkal több van.