Minden egyes részt görcsölve nézem végig, hogy mikor üt be a krach. Komolyan nyomasztóbb mint a háború
[Naruto-Kun Projekt] Vinland Saga anime
Sziasztok!
Nem szeretném leszólni a munkátokat, mivel én nem vagyok se fordító ,sem pedig lektor, de az új rész címét és Canute utolsó mondatát kissé furának találtam, mégpedig azt, hogy "szerelem"-ként van fordítva, ami vélemény szerint inkább szeretet lenne.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ezt leginkább arra alapozom, hogy ha jól emlékszem az első évadra akkor ott van egy hosszabb beszélgetés Canute és a pap között a szeretetről, és hogy az kiveszett az emberek világából, és akkor gondolom ez lenne az az "elveszett szeretet", amire Canute utal a végén.)
De lehet tévedek, és ez csak szőrszálhasogatás.
Ettől függetlenül köszönöm az eddigi és az ezutáni munkátokat is!
Nem, nincs direkt úgy feltéve, csupán az utolsó két rész formázása még nem készült el. Csak a formázott, időzített feliratot szoktuk ráégetni a videóanyagra, és feltölteni online megtekintésre is. Amíg a formázott verzió nincs kész, azt tudod tenni, hogy külön letöltöd a felirat nélküli videót, és külön a mi feliratunkat (mindkettő egy kattintással elérhető a hírben), majd hozzárendeled a feliratot a videóhoz valamilyen médialejátszó programban.
Ace-san írta:
Az anime direkt van úgy feltéve hogy online ne lehessen nézni? A 13-14. Részt nem tudom így elérni
Ugrás a fórumra: |