Indrát midegyik örökölte, hisz ő volt az ősük. Sasukéban jött ki ez leginkább, mert mellette volt Naruto akiben meg a másik.
Naruto - Szereplők
Az biztos hogy összetettebb dolog! Ilyen a személyiség!
Indra is és Ashura is csak egy valakiben reinkarnálódott! Ők a kiválasztott személyek! Nem születek minden utódban! Ez mutatkozik abban is hogy másban is volt olyan hasonló kapcsolat mint Narutó és Sasuke között! (pl obito és Kakashi) Mégis csak ők lettek olyan erősek! Szerintem nem is igen ahhoz van köze hogy ki az ősöd, hanem hogy kiben találnak otthont újraszületéskor! Ezért is volt csak egy ilyen páros ezelőtt: Madara és Hashirama!
Ebben egyetértek Gokuval.
Azok alakították a tájat kényük-kedvére, akikben ott lapultak az ősök. (legalábbis így tűnt)
Tekintve, hogy mit elértek 17 évesen, hát nem semmi.
Arra lettem volna igazán kíváncsi, ha Rikudou nem segített volna be, akkor mit értek volna el pl. 30 éves korukra.
Elméletileg ugyanazt, amit most, mert rikudou chakrája már nincs bennük. Legalábbis elvileg. Narutotól nem látjuk, a fekete rudakat, se a gyógyítást, Sasukétól sem látjuk Rikudou chakráját. A 9 bijuu ereje Rikudoutól független, ahogy a Rinnegan is. Rikudou ereje csak Kaguya ellen segített/kellett.
És igen, igaza van Gokunak (majdnem). Az egész uchiha klán Indra leszármazottja, de örökösök csak KEVESEN voltak. De azért voltak Madara-Hashirama előtt is, hiszen mindig többes számban beszélnek róluk. Annyit tudunk csak, hogy a Naruto-Sasuke generáció előtt ők voltak. De nem csak ők voltak összesen. Ki tudja, hány száz éves az uchiha és a senju klán, ki tudja, hogy Rikudou milyen régen élt (még az is lehet, hogy ezer éve, nem is több száz). Úgyhogy voltak örökösök addig is, erről beszél Rikudou is, meg Fekete Zetsu is. Mondhatni, hogy két-három generációnként egy páros. (Inkább 4-5...Hashirama(1)-Sarutobi(2)-Jiraiya(3)-Minato(4)-Naruto(5) ...Kakashit nem számoltam külön, hiszen Naruto apja volt Minato, de ha igen, akkor meg Kakashival 6.)
Na igen az is igaz, hogy még lehettek előttük, még tán említették is, de a legjelentősebb akire emlékeznek az csak Madara és Hashirama voltak!
Amúgy abban is van valami, hogy elméletileg eltünt Rikduo ereje belőlük mert felhasználták a Kaguya elleni harcban, viszont nem is értek mert Megmaradt Sasuke Rinneganja meg Narutó is képes lenne most is arra az erőre, mert akkor mind a 9 biju erejét használta később viszont csak Kuramáét!
De amúgy én is azt mondanám, hogy ha nem avatkozik be Rikudou akkor is hasonló szinten lennének mint most! kb. (persze ha nem haltak volna meg Kaguya vagy Madara elleni harcban) Legalábbis Narutó ott tartana ami bizonytalan az csak Sasuke Rinneganja.
Nem értem miért lenne Kabutónak köszönhető? Rikudouval való találkozás után ébred fel, és akkor is csak az egyik szemében! Obitó is csak odaadta a másik két biju erejének egy részét, amit eleve megkapott volna tőlük, ha találkoztak és szüksége lett volna rá Narutónak! De amúgy ez még igaz is! Csak külső segítséggel érék el azt amik!
Nem. Rikudoutól chakrát kaptak, meg a pecsétet, ami aztán el is tűnt. Ha a rinnegant neki köszönhette volna Sasuke, akkor annak is el kellett volna tűnnie, de láthattuk, hogy nem tűnt el. A rinneganhoz uchiha és senju DNS kell. Az uchiha adott volt ugye, a senjut pedig Kabutu öntötte bele, amikor megmentette az életét (mondta is, hogy Hashirama DNS-ének köszönheti). Mivel nem tűnt el a Rinnegan...ezért ezt én tényként kezelem.
Naruto pedig a 9 bijuu erejét köszönheti Obitonak, hiszen ha nem adja oda a maradék kettőt, akkor nem ébred ez fel benne. Aaz már jó kérdés, hogy a fekete rudakat tudja-e vajon használni...a gyógyítást biztosan nem, mivel az a pecséthez kötődött...de én nem is tudom, szerintem a fekete rudakat is Rikudounak köszönhette. Nem is láttuk, hogy Kaguyán kívül használta volna valaha is...vagy igen? Jaj nem, Sasuke ellen is használta. Hát ki tudja.
Mindenesetre a rinnegan egészen biztosan Kabutonak köszönhető (főleg).
Elismerésem, Jon! Nagyon vágod a témát.
Lenne is kérdésem amire én nem emlékszem.
Kabuto hol mondta, hogy Hashiramanak köszönhet bármit is? Kajak nem rémlik ebből semmi.
Naruto Rikudou Senjutsu erejét gondoljuk végig logikusan. Sokáig azt hittem, hogy Hagoromo adta neki azt az erőt. De nem! Ebben is igaza van Jonnak.
Elsőnek Obito lett a 9 bijuu egyesített formájának gazdateste, s láss csodát, megjelentek a Gudoudamák. Ugyanez igaz Madara esetében is.
Majd Obito nagylelkűen adományozott még két plusz bijuut neki a Kuramán kívül. (Shukaku, Gyuuki)
Ezzel pedig nála is megjelentek a Gudoudamák.
Simán megfogta Rikudou Madara rúdjait, és hatástalan volt rá.
Szubjektív következtetés, hogy ez egy egyszer töltős erő volt, s nem állandó.
Példának okáért a The Last movie, Gaiden manga, és a Boruto movie.
Jon97 Na igen abban igazad van! Kabotó gyógyította, meg inkább amit én mondok az hogy maga Hashirama is adott magából valamit Sasukénak mikor madara ellen idult, mikor is Hashirama le volt szúrva a rudakkal még Mielőtt találkoztak volna Rikoduoval.
Obitónak meg max azt köszönheti hogy a hiányzó két bijut meg Kuramma másik felét is odaadta Narutónak a másik 6 (kurammaával 7) biju mellé! De azokat a bikuk is felajánlották volna neki ha azt gondolják szüksége lett volna rá!
Na meg a fekete rudak nem rikudou erejének köszönhetőek, hanem magának a 9 biju erejének! Ezért jelent meg és tudta használni Obitó is és Madara is! És ha akarná Narutó is tudná használni, ha ismét hozzáirányulna a másik 8 biju erejéhez Kurammán kívül! Bár abban én is egyetértek, hogy mivel nem az egész bikuj voltak Narutóban ezért nagy valószínűséggel felhasználta az a charkár amit a másik 8 bijutól kapott! Szóval újra kérnie kellene tőle! De még Rikudou is mondta ,hogy ezentúl Narutó lesz a kapocs a 9 biju között és meglesz a kapcsolatuk ezután is! Csak gondolom nem állandó és csak találkozniuk kell hogy ismét tudja az ő erejüket használni!
Sőt ezekből adódóan ha jobban belegondol az ember csak a pecsétet kapták Rikudoutó, na meg azt hogy sikerült felébreszteniük a bennük lévő erőt! Sasukénak a bal szemében a Rinnegant, (hashirama DNS-e gondolom) Narutónak meg a Senjuk erejét (9 biju ereje)!
Kabuto itt mondja el, hogy Hashirama sejtjeit használja fel Sasuke visszahozására:
http://naruto-kun...ruto/667/6
Szóval én (vagyis az általam olvasott fórumokon, pl. itt is) úgy értelmezem, hogy ennek köszönhető a rinnegan (hiszen nem tűnt el később ).
Naruto senjutsu chakráját nem tudom. A Borutot nem láttam még...a gaidenben nem kellett használja, a Last-ban seeeem volt épp annyira rászorulva, de lehet, hogy tényleg nem képes már rá. De Rikudou azt mondta, hogy mostantól ő lesz a bijuuk találkozó helye...szóval teljesen biztosan nem tűnt el a többi bijuu chakrája. Hiszen láthattuk, hogy a chakrájuk által ŐK MAGUK benne voltak, tudatukkal együtt. Szóval most is ott kéne legyenek...nem tudom, szerintem ezt nem fejtette ki eléggé Kishimoto. Talán majd az anime...(ha egyszer az életben odaérünk...)
goku:
A két bijuu akarhatott volna akármit csinálni Naruton, ha egyszer Madarában voltak Ezt bizony Obitonak köszönheti Naruto 100%-osan.
Jon, nagyszerű észrevétel. Kajak nem emlékeztem, hogy bármi ilyesmi lett volna.
Ez megmagyarázza, hogy nem Hagoromo adta neki a Rin'negant.
S az, hogy miért csak az egyik szemében, hát talán az a magyarázat, hogy az ereje még nem teljesen kiforrott. Hisz Madarának is csak öreg korában ébredt fel.
Érdekes meglátás, hogy nem volt rászorulva egy olyan ellenfél ellen, aki kettévágta a holdat, és nem utolsó sorban felébresztette a Tenseigant.
A bijuuk egymás közti diskurzust Naruton belül a rezonancia által zajlott volna, vagy zajlodhat. Kaguya ill. Sasuke ellen vívott harcuk, lehet annyira kimerítő volt számára, hogy kénytelen volt ahhoz a tartalékhoz hozzányúlni. Vagy nem tudom.
Ha meg van még benne a többi bijuu chakrája akkor igen csak kevés van belőlük.
Na, csináltam egy képösszeállítást, melyen szemléltetve van Naruto "visszafejlődése".
Felső kép a mostani Shippuudenből való.
Amit látok abból azt feltételezem, hogy a 9 Tomoe a 9 bijuut jelenti ez esetben.
Felette lévő koncentrikus körök - ami ugye a Naruto univerzumban a Rin'negan jelképe, ez esetben a Rikudou Senjutsuját jelenti.
Ennek eredménye a Gudoudamák is.
Középső kép a The Last movieból való. Ott ezek már eltűntek.
Ami látható a hátán az csak az Uzumaki címer.
Utolsón nem tudom mit jelent az, de az első képen is ez van csak a vállon.
Itt a kép: https://p1.picsto...
Az igaz és én soha nem is tagadtam, hogy Obitó adta oda a hiányzó 2 biju chakráját! Csak azt mondom, ha magukon a bijukon múlott volna azt maguk is odaadták volna neki!
Meg ahogy a képen is láthatóak később tényleg csak Kuramma chakráját használja, mert tényleg vagy kifogyott narutóból a többieké vagy nem volt rá szüksége!DE a kapcsolat megvan a többivel szerintem most is de lehet az már nem teljesen chakra alalú azaz ha erő kell az inkább csak fizikai kontaktussal tuják átadni! Legalábbis szerintem!
DE mivel ez elvileg szereplős téma miért nem róluk beszélünk!
Pl Neji vagy Kakashi! Kinek mi a véleménye róluk!?
Nejit szeretem. Az elején meg van áldva ezzel a mindenkinek az a sorsa és nm lehetbelőlekitörni dologgal, de utána (h ugye Naruto megváltoztatta) normális lesz. A Hyugák között kiemelkedő, jó képessége van. Miért kellett meghalnia?!?! :'( Na jó, úgyis sejthető volt, h a háború alatt valaki menni fog... De sajnáltam, h meghalt, viszont az a jelenet szép volt.
Kakashit is csípem, még jó, h Sasuke apja megengedte, h nála legyen a Sharingan, mert azért elért vele sok dolgot. Viszont az elején szinte Istenítették, a végére meg eltörpült szinte, nem? (mondjuk vmilyen szinten érthető Naruto Sasuke meg Madara, Obito miatt. Elfolytja az érzéseit, de tud szépeket mondani (pl Narutonak h olyan mint a 4. stb)
Csípem a Gai-sensei-el való rivalizálását, bár azt inkább Gainak köszönhetjük, de tudom, mélyen legbelül Kakashi is élvezi
Hát igen Nejinek is már már igen nagy volt a fordulat az életében mikor kikapott Narutótól! De hogy őszinte legyek szerintem már már szinte szolgai viszonya lett és inkább beletörődött az alárendeltségbe a Hyuga háznál az eset után! Inkább csak Hyashi hozzáállása miatt változott meg a helyzete. De amúgy tényleg az egyik legjobb karakter! Nem gondoltam volna hogy pont ő hal meg, sőt inkább hogy csak ő hal meg! Másra gondoltam pl a csapattársaira vagy pl Kibára aki meghalhat még mint nem olyan fontos karakter! Viszont mint az a nagyobb jelentős karakter aki nagy befolyással van másokra pont tökéletes volt! Narutónak is nagy lökés volt, sőt inkább Hinatának hogy előrelépjen és segítse Narutót!
Kakashi meg még jobb lett mint az elején volt, csak Narutóék túl nagy léptékben fejlődtek és nem volt esélye velük fejlődni! De amúgy sokkal jobb lett és csak egy megfontolt jó vezető! Perverz beütéstől eltekintve! És látszik hogy csak a 4. tanítványa!
Ugrás a fórumra: |