Jah, így már világos.
Naruto manga
Nem tudom, hogy itt kilehet-e ezt beszélni vagy lesz-e rá külön topic, de akkor még nem nagyon spoilerezek, amúgy is csak két oldal került ki még. Ennek ellenére nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Plusz még nagyon féltem a rajzolástól, mert ami még ki volt rakva múltkor, amikor a spin-offról volt szó, az kicsit gány volt, de ez egész jó, most pozitívan csalódtam.
Űha...ez engem is meglepett. Én egyáltalán nem vártam ezt a mangát, eddig nem is terveztem olvasni...de ez felkeltette az érdeklődésemet. Egy próbát azt hiszem mindenképpen megér.
Főleg a rajzolás volt nekem is nagyon kellemes csalódás )
Na, kíváncsi vagyok most már.
Nem akarom elvenni a kedved Jon97, de szerintem ez nem ugyanaz a manga. Április végén lesz egy one-shot Naruto fejezet, ami majd Mitsukira fókuszál, és Kishi csinálja, valszeg ebből vannak képek fentebb, ezért jó a rajzolás is.
Aztán májusban kezdődik Kishi asszisztensének Next generation mangája, az meg szerintem semmit se változott kinézetileg. Amúgy én is fenntartásokkal várom azt a mangát, kíváncsi vagyok mit fog hozzáadni a történethez.
Ja egyetértek az előttem szólóval. Ez még csak az a külön egy fejezetes kis manga Mitsukiról. Amúgy én is nagyon várom már mind ezt mind az eredeti új mangát Borutóékról.
De azért kár érte, hogy csak havi lesz. Na meg persze hogy hány oldalas lesz, mert sajnos igen sok havi manga van ami olyan 25 oldal környéki. Jó lenne ha már havi akkor legalább olyan 40-50 oldal lenne.
Megjött a Mitsuki spin-off manga fejezet.Pár spoiler kép. (Kishi rajzolta)
www.mangahop.com/...pin-off/1/
Ugrás a fórumra: |