Magyar felirattal szeretném újra olvasni az egész mangát ˇˇ. Eddig csak követem, de most részletesebben szeretném elolvasni, de ahhoz kellene egy fordító, .Remélem egy nap valaki bevállalja ^˘
Mert no speak English .
Eden's Zero
Ezt biztos ide akartad írni?
https://www.narut...wstart=315
Nem tudom mi lesz igy Shikivel de elég érdekes fordulat ez az biztos
Időugrás hangulata van? Lehet pár évvel később fog igy folytatódni a story.
Valahogyan feléled és mint alá Natsu újra összekellesz szednie a bandát és seggberúgni a főbosst.
Én pont azon filóztam, hogy nem-e vissza lesz forgatva az idő úgy, hogy az emlékeik megmaradnak. Vagy csak Rebeccának. Lehet rosszul emlékszem de mintha Xiaomei (a narrátor) azt mondta volna Rebecca ether gearjére, hogy nem csak arra van mire ő gondolja.. szerintem ezzel lesz valahogy kimagyarázva Ez az egész. ( lehet nem emlékszem jól és akkor az egész bukott )
Úgy néz ki fején találtam a szöget.
https://www.manga...ns-zero-84
Csak kérdés, hogy most Ő tud ugrálni az időben vagy csak vissza tudja tekerni. Mert azért az nem mindegy. Kiváncsi leszek, hogy fogják Drakkent legyőzni, végülis most már egy lépéssel előtte járnak, persze ha Rebeccán hinni fognak a többiek.(Végülis miért ne hinnének?! ) Vagy egyáltalán harcolni fognak-e most ellene így, hogy tudják milyen erős az ellenfelük vagy szimplán elmenekülnek/elmennek megerősödni.
Rebecca képességének működése több lehetőséget felvet. Személy szerint örülnék neki ha nem visszatekerné az időt hanem ő maga utazna vissza az időben, ezzel egy párhuzamos idősíkot létrehozva. Ha így lenne akkor későnbb lehetne kevwrni/ ütköztetni ezeket a síkokat. Megláthatnánk, hogy kinek hogy fejlődne a személyisége az elszenvedett/ vagy éppen nem elszenvedett tragédiák veszteségekk tekintetében. Kinek hogy változna a személyisége és a motivációja.
Bár ahogy leírták az ether gear képességét " a cozmosz törvényeinek befolyásolása " inkább arra hajlok, hogy az időt tekerte vissza. Persze ez mind csak feltételezés, bízom benne hogy a következő fejezetekben kiderül néhány pontosabb részlet is ezzel a képességel szemben.
Ui.: Ugye a Silph elleni harcnál Rebbeka felgyorsította a rakétáit, ez alapján arra következtetek hogy ez a " törvény befolyásolás " nem csak az időre terjed ki. Csak nehogy túl Op legyen ez aképeség.
Egyébként a fejezeteket innen rakják ki Mangasailra, ha valaki hamarabb szeretné elolvasni kicsivel.
Egyeseknek nem tetszett az, hogy már a következő fejezetben megvan a megoldás, de sokan megjósoltuk, hogy a Leaper lesz a kulcs. Nem mellesleg itt még koránt sem lesz vége szerintem. Hiába jött vissza Rebecca (ezzel szerintem egy másik idővonalra került, és nem csupán visszatekerte, ha figyelembe vesszük a 69. fejezetben lévő Shiki személyiségét, valószínűleg az is egy másik idővonal volt), Shikiék már a Vendég Dokkban lehetnek, maximum csak visszavonulásra szólíthatja fel őket, de számítok rá, hogy az előző fejezetben történtek megismétlődnek más-más módszerekkel,más helyeken egy párszor még. Amolyan Steins;Gate stílusban, mielőtt végleges megoldást találna Rebecca.
Rebecca és Shiki Ether Gearja talán valamiféle összeköttetésben lehet egymással, viszont kíváncsi vagyok a No. 29 jelentésére.
Cat Leaper, Satan Gravity, Machina Maker, Soul Blade.. nem rossz.. nem rossz.
U.I: A 83. fejezet után viszonylag sokan érdekeltek lettek a manga iránt és vágtak bele. Ezenfelül örülök, hogy ismét feltámadt ez a topic. ^^
A 85. fejezet spoilerei alapján máshogy kezdődtek meg a dolgok, mint először.
Ahogy mondtam, követem a mangát , de a kevés angol tudás miatt a nagy részét nem értem xD .
Mivel nem tudok Angolul, ezért nem is mondhatom azt se, hogy olvasom a fejezeteket, csupán a képek és a itteni vélemények alapján próbálok rájönni a dolgokra xD
Ezért nem tudok véleményt írni . Ha legalább Németül kint lenne, akkor részletesebb véleményem lenne
5Toubun no Hanayome is hasonló problémaim voltak, de hála diehardy és Bastian Hammernek megértetem a fejezeteket^^.
Én nem nagyon láttom, hogy lenne esélyük Draken ellen. Hacsak Shikiben is nem ébred fel valamilyen erő. Rebecca ereje elég komolynak tűnik amit ha bármikor bevethet az túl erős lenne szerintem szóval csak lesz valamilyen korlátozás
Amugy meg ha sikerülne nekik megszerezni Rebecca erejét akkor lenne csak nagy baj...
Én szerintem az elmenekülés és edzés majd visszavágás lenne a jó terv mint egy hirtelen power-up szóval kitudja mi lesz.
Szerintem sincs sok esélyük ellene. Legalább még egy visszaugrás szükséges lesz a meglátásom alapján. Miután ismét a bukás szélén állnak, elképzelhető, hogy Justice és a Csillagközi Hadsereg a G.I.A. -val karöltve kimenekítik őket, még Shiki vagy valaki más halála előtt.
Utána egy átvezető Training arc/mini Timeskip és Shiki elsajátítja az Overdrivet.
Ugrás a fórumra: |