Én pár hozzászólásal feljebb ugyanezt írtam le. De arra meg nem reagál senki... Meh
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Tulajdonképpen Goku is edzéssel ért el idáig. Az a Goku akit még Raditz is elvert nyugodtan beleeshetett volna a Genkibe,nyilvánvaló eredménye lett volna. De ezt mindenki tudja.
Kaioken nélkül talán Vegita az erősebb,így neki is csak egy kiváltó okot kell találni amivel túllépheti korlátait. Azzal én is egyet értek,hogy ne 900x gravitációs szobában érje el az Ultra Instinctet.
Vegita számomra a favorit karakter a dragon ballban, csupán azért van elmaradva Gokutól mert megrögzötten azt hiszi, hogy ő egy lépessel előtte áll. Pedig nem, ő a ceremónia nélkl érte el az ssj blue-t. Ez a tulajdonság elég szemet furó nekem, arra tippelek, hogy a super végén őő is ugyanolyan erős lesz majd mint Goku.
Hát azért ha úgy vesszük azért Vegetto is egyfajta sablon! Mint az legvégső legesősebb harcos, ütőkártya! De én ezt nem is bánom. Nekem csak az egyik kedvenc karakterem. Csak sajnos tényleg elszúrták már azzal, hogy túl erős ezért még a fülbevalós (potarás) fúzió se tart soká. Így a jövőben ha még erősebbek lennének ki is esne.
Viszont pont ezért szükség van Vegitára is és hogy ő is igen sokat tudjon fejlődni, méltó riválisa legyen Gokunak. Így én is sokat várnék Vegitától még. Remélem ő is mutat még nekünk valami nagyot.
A gravitáció meg inkább erőhöz állóképességhez gyorsasághoz kell. Az ultra már egy teljesen más szint képesség. Nem az izmokból ered.
A jelenlegi állás szerint azt sajnálom a leginkább,hogy ha már battle royal akkor komolyabb irányba is terelhették volna az egészet, elsősorban azoknak akik ezen nőttek fel,illetve még a felnőttebb korosztály is simán vevő lenne rá szerintem.
Ha az eredeti koncepciót veszik figyelembe,ha esetleg valaki olvasta a könyvet.
Nem mondom,hogy a mostani nem rossz,az abszolút emészthető kategória még a gyerekek számára is. Előbbi miértje érthető hiszen kell az új generációs rajongó tábor,utóbbi lett volna a legjobb ajándék nekünk még akkor is a más időpontba teszik a műsor sugárzását.
Volt róla szó, hogy lesz a manga legújabb kötetében egy interjú Toyotaroval és Toriyamaval , na ez meg is érkezett, Herms kiemelte a lényeget.
Uhh nekem is Majin Vegita a kedvencem a mai napig. A budokai-okban is mindig azzal picsáztam haverokat Egyébként mindenki azt mondja, hogy Vegita is eléri az ultra ösztönt de mi van ha nem?? Ezt is számításba kell venni akármennyire Vegita fan vagyok én is. Vagy ahogy mások írták lehet ő máshogy ér majd fel megint Gokuhoz. Vegito miatt érné el azt még meglehetne magyarázni de ez is sántít valahol. Vegitonak van egy csomó extra képessége de érdekes, se Goku se Vegita nem tudja azokat használni. Ha a fúzió által tanulnának is akkor Vegito képességeit is tudnák utána szerintem. Egyébként miért ne érhetné el eddzéssel? Nem kéne Beerushoz hasonlítani hiszen Vegita egy olyan fajhoz tartozik aminek lételeme a harc és sokkal fogékonyabbak az ilyesfajta dolgokra mint Beerus aki tök lusta és szerintem nem is nagyon foglalkozott vele, hogy elsajátítsa. Vegita, Whis-el összedolgozva szerintem képes lehet elérni. A másik meg Goku mit is csinál most? Gyakorlatilag ő is eddz most, hogy elérje újra azt az erőt...
Ugrás a fórumra: |