Nem hiszem, hogy hülyeség, de én nem vagyok 100%-ban biztos ebben a dologban, hogy a bajusz az azért lenne ott.
Bár így időnként én tűnök már hülyének, hogy folyton törölt hozzászólásra reagálok, most legalább elkaptam idézetként.
Boruto anime
Ja nevezzük ismertetőnek. A gyerekei meg örökölték.
De amúgy meg mintha említették volna hogy amiatt lett neki hogy ő volt Kuramma Jinjurikijének a gyereke, és most Borutóék szintén Kuramma jinjurikijének a gyerekei. Bár ez se biztos. Lehet rosszul emlékszem. A többi jinjuriki (női) gyerekérők meg egyet képet se láttunk.
Ha Kin és Gin-nen van bajusz akkor ott a kérdés, hogy Kushinán miért nincs. Ugyanúgy kérdés, hogy akkor a Hokage feleségén miért nem volt. Nem rendelkeztek semmilyen olyan erővel.
A többi részre meg felesleges válaszolni.
A pecsét típusa más. A pecsét gyengülése Kushina esetében annyit jelentett, hogy nem tudta féken tartani teljesen. Arról nem esett szó, hogy chakra is áramlott volna át. Naruto pecsétje pedig alapból úgy készült.
Én lényegében azért meg azt írtam volna hogy a Női jijurukik gyerekének lett volna bajsza. Mintha valamikor valahol ezt említették volna. Na de ez sem biztos. Na meg sok ilyen kérdéses meg kissé ellentmondásos rész volt a Narutóban.
Borutó meg lényegében örökölhette némi erőt Kuramától, mert Narutónak mint írva is volt olyan pecsétje volt ami áteresztette és eggyé konvertálta Narutóéva. A Háborúban meg ki is lett oldva a pecsét azután meg lényegében már már eggyé is vált.
Szimpla örökli, vagy sem, ennyi a dolog valószínűleg. A valóságban is van, hogy valaki családjában generációk mennek le mondjuk kék szem nélkül, aztán valaki mégis. Női Jinchurikiknél csak annyi a történet, hogy nem 9, hanem 10 hónap a terhességük ideje, bajúszra nem emlékszem. Boruto klónjait meg inkább arra fognám, hogy Uzumaki. Náluk asszem erősebb(?) a chakra. Persze ennek utána kellene nézzek, mert lehet hülyeség.
De ez az ending parádésan gyenge, nem tudom pontosan, miért, de a hideg futkos tőle a hátamon. Mintha valaki kinyírt volna egy szivárványt és belepakolta volna az op-ed párosba. XD
Hát az új részről én nem tudom mit mondhatnék, kezd tökéletesen illeni a jól meg szokott stílushoz. Az animáció egyértelműen rosszabb, a történet pedig szokásos... de kíváncsi vagyok más véleményekre is. Bizonyos pontok tetszenek, de egyszerűen nem hiszem el hogy a karaktereknél valahogy nem tudják túltenni magukat a sablonokon, bár bizonyos pontokon nagy reményeket fűzök a sztorihoz. (pl.: hogy Boruto nem hasonlít Narutóra a bénaságot illetően nagyon is tetszik, még mindig reménykedek hogy inkább a nagypapira fog hasonlítani a tudást illetően, mint az apukájára)
egy biztos: nekem egyelőre tetszik az anime. nem olvasom a mangát, de nagyon remélem nem egy Naruto-kopy lesz. legyen saját története és egyénisége. Eddig a látottak alapján utóbbi azért teljesül.
Bár nagyon könnyű egyesek szüleire következtetni (nem csak a nevük alapján) azok szokásai miatt is.
Apropó: az osztályfelelős kik a szülei? neki is amolyan Kaminarimon-féle ismeretlen szülei vannak?
Ennek az Iwabe gyereknek nem a fiatalkori Rikudou sennin a hangja?
Mar annyiban valtozik a sztori hogy Boruto utan mar 2 lany koslat.
En mindig azt hittem, hogy Lee apja Gai, de nem, viszont a sajat gyerekenek ilyen hulye nevet adni...
En eddig sztoribeli hasonlosagot nem velek felfedezni, annyi, hogy a gyerekek nagyon a szuleikre hasonlitanak, kepesseg teren is. Valamilyen valtozas ugyis lesz, pl Sai fia vegrevett szinezot is es nem fekete-feheren rajzol.
Már a 700. fejezetből lehetett (szerintem) tudni hogy Sainak és Inonak fia van.
Amúgy szerintem tényleg kiköpött apja a harci típusa és ötletei alapján. Így harcolt Narutó is fiatalon. Csak ő okosabb és ügyesebb a fiatal Narutónál.
De ez a mi a menő dolog nekem valahogy nem tetszik.
Hinata meg mint szigorú anya! Hát érdekes fejlemény! Azért ő is sokat változott.
NA az animáció az meg messze nem ér fel szerintem a Narutó végén használtéval. A szereplők kinézete is kezd egyre jobban hasonlítani a mangában használtéhoz! Szóval az pláne nem tetszik.
Ja meg megvan az új Hinata stílusú lány az animéban. Saradán meg már most feltűnik hogy csak nem olyan közömbös neki Boruto. Érdekes dolgok.
bakod írta:
először én is lánynak néztem de mikor megszólalt tuti hogy srác
Ugrás a fórumra: |