Igen én is értem a te elméletedet Chakra. Igazából mindkettőnk álláspontja lehet valós. Sőt az igazat megvallva én ragaszkodom a sajátomhoz, de a tiédet tartom valószínűbbnek. Mármint, hogy a te elméleted fog megvalósulni. Már csak azért is, mert így később könnyebb lesz belemagyarázni dolgokat a történésekbe. Ha az én elméletem szerint mennének a dolgok abba könnyebb lenne logikai bukfencet beleszőni. Bár ez igazság szerint nem zavar, mert így is úgy is szeretem az UQ Holdert.
Abban pedig igazatok van, hogy a történet olyan mintha még mindig a bevezetésnél tartana. A karakterek közti kötelékek felépültek (többé kevésbé), az ellenség és a cél is kezd kirajzolódni, de még nem indult be az akció.
Huh ez a Negi, Yukihime, Touta beszélgetés nagyon érdekes lenne. Nem tudom a sensei mit akar kezdeni a szerelmi szálakkal, de itt nagyon óvatosnak kell lennie. A szerelmi dolgok azok, ahol a manga rajongói nagyon meg tudnak őrülni. Persze lehetetlen olyat összehozni, hogy az mindenkinek jó legyen, de remélem jól keveri majd a lapokat. Nekem egyenlőre tetszik ez a része a mangának.