Én csak azt kérdezném nem fognak visszakerülni a karakteres szmájlik.
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Egy másik kérdés, azaz kettő:
- Bizonyos formázás (pl. kép átméretezés, betűk méretének változtatása) hiányzik. Ezek visszakerülnek-e?
- Szimbólumokat hibásan jelez ki, ez bizonyos helyekről való másolást is kellemetlenebbé és problémásabbá teszi, mert az írásjeleket is átalakítja. Lesz-e javítva?
Példa.: •
Chakra írta:
Na itt egy fórumszabályzat, de ezzel már találkoznod kellett volna.
http://naruto-kun...hread_id=6
Még egy dolog ami pöppet zavar egy-két okból kifolyólag. Hogy instant minden képet középre zárol a rendszer.Félve kérdezem, ez megmarad?
Bensama írta:
Sziasztok, lenne egy javaslatom.
Szóval az oldal hozzászólásáinál dugig van a köszönöm és stb köszönések. Nem lehetne hogy egy ncore szerű köszönöm gombot vagy vmit odarakni hogy ne offolják így szét a comment szekciót?
Surume írta:
Én azt szeretném kérdezni, hogy van e rá esély, hogy erre az oldalra is feltegyetek egy One Piece epizódlistát, mint amilyen a régi onepiecefan.hu oldalon volt?
raptor9812 írta:
Sziasztok csak azt szeretném kérdezni hogy esetleg lesz az egyéb manga/anime sorozatokban Tokyo Ghoul manga/ anime téma? vagy ha van akkor bocsi de én nem találtam
goku5 írta:
Én csak azt kérdezném nem fognak visszakerülni a karakteres szmájlik.
5CP Keiter írta:
Egy másik kérdés, azaz kettő:
- Bizonyos formázás (pl. kép átméretezés, betűk méretének változtatása) hiányzik. Ezek visszakerülnek-e?
- Szimbólumokat hibásan jelez ki, ez bizonyos helyekről való másolást is kellemetlenebbé és problémásabbá teszi, mert az írásjeleket is átalakítja. Lesz-e javítva?
Példa.: •
Kai-san írta:
Hogyan kell fórum témát törölni?
5CP Keiter írta:
Még egy dolog ami pöppet zavar egy-két okból kifolyólag. Hogy instant minden képet középre zárol a rendszer.Félve kérdezem, ez megmarad?
Előző fórumon voltunk páran akiknek 5000-7000 hozzászólása volt ami saját rangot jelentett ott. Hiába nullázódott le mindenki az új hely miatt, mégis akiknek minimum 3000+ hsz-e volt az előző fórumon és bizonyítani tudja, kapot egy olyan lehetőséget, hogy ha küld egy saját rangot saját képpel, akkor beállítják.
Ugrás a fórumra: |