Engem viszont sokkal jobban érdekel Arminnak vajon lesz-e epic belépője. Mi másért kellenek azok a fények? Landoló pályát kreáltak neki azért Ez pedig azt jelenti, hogy előbb látjuk őt titán alakban, mint emberként. Láttam olyan teóriát is, hogy építettek egy léghajót és az fog landolni, hogy elmenekülhessenek vele. Ezt nehezen tudom elképzelni. Azt inkább, hogy Hanji irányítja Armint majd valahogy. (És minden bizonnyal Hanji volt Heros a színdarabban.)
Tetszenek az új karakterdizájnok. Sasha és Connie legnagyobb vétke volt talán, hogy nem ölte meg Gabit. Eren lány verziója valami módon tuti bosszút áll. Floch esélyes áldozatnak, elég ellenszenves alak, de én azért kedvelem, mert ilyen karakterek is kellenek. Tetszik, hogy Mikasat elkeseríti hova süllyedt Eren. Annyit legalább megérdemelne a lány, hogy Eren nyíltan elismerje, hogy mennyit köszönhet neki (is).
Amúgy ez a hajnövesztés dolog miféle divat a fiúknál? Ezek szerint Arminnak a végén tényleg copfja lesz, mint oly sok fanarton. XD Eren hippi, Jean is inkább hasonlít egy ősemberre, nem tudom. Levi kívül nem változott, nem számítottam másra. Ő örök.
Zeke nagyon gyanús fickó volt nekem mindig is, ezek alapján már nem hiszem, hogy együttműködik Erennel, de valamiben sántikál, az biztos...Kíváncsi vagyok Kiyomira is meg az egész ázsiai klánra, mert valamit ők is tudnak, amit mi még nem.
Azontúl nagyon szurkolok Leonhardt papának és Annienek, hogy még egyszer láthassák egymást. A sok utalás alapján remélem, hogy így lesz. Azontúl az egyik fejezetben egy ősi képen a nőstény titán az attack titán mellett állt szemben a többiekkel (na meg persze volt egy sziluett kép, ahol Annie szintén Eren mellett állt), amik ugyancsak olyan apróságok, amik abba az irányba mutatnak, hogy bizony átállt a leányzó a Felderítők oldalára. Vagy Eren megette, de nem hiszem, hogy ezt csak úgy hagyták, mert nem nyertek volna ezzel semmit. Reinerrel sem teljesen lezárt az ügye szerintem, megérdemelnek még egy diskurzust vagy valami.