Ez a horvát csapat erősebb mint az angol. Szóval az elég hülye taktika lenne. Sőt talán még a belgák is erősebbek mint az angolok.
Sport
A horvátok nagyon menők voltak a végén tegnap. Amúgy a meccs 90%-át át lehetett aludni. XD Apumnak sikerült... Na, ma a magyaroknak alakítani kell. Én azért félek a portugál csapattól. Hisztiánó Rinyáldó ide vagy oda... azért csoportelsőnek lenni nagy dolog lenne.
Na, gólt rúgott a Magyar. Még az utcán is ordítanak.
Meg anyám is. :'D
Gyerekek... erre senkinek egy rossz szava nem lehet. AZTAK****A!!!!! Gyönyörű volt. Egyszerűen fenomenális. Tudtam, hogy az utolsó húsz percben már csak időhúzás lesz. Olyan cukik voltak a fiúk, ellabdáztak, mint az óvodások az utolsó 2 percben. Le a kalappal, én most meghajlok előttetek!
Szép volt fiúk! Tényleg le a kalappal a Magyarok előtt!
3-3 Magyar Portugál, és ezzel csoportelsőként megyünk tovább! Na ezt se gondolta volna senki az EB előtt. Még az is érdekes hogy 3 gólt tudtunk nekik lőni, és még majdnem több is lett.
Hajrá fiúk és csak így tovább!
Szerintem nem csak a Magyarok figyelik ekkora hévvel a Válogatottunkat. Tegnap előtt mentem egy Lol meccset, egyiken beírtam hogy 2-0, a pasas visszaírta hogy Hungary! (nem Magyar volt), a másik meccsen meg a buzi játékvezető 11-ét, és beírta a Premade, tisztelet a Magyaroknak.
Hát, 44 év után most így berobbantunk a közepébe, és mindenki azt mondta, csak veretni megyünk Magunkat. Nem, szétverni. Mindenki mást.
Szerkesztés:
Az a hiszti!
Eszméletlen mérkőzés volt! Elspoilerezték a gólokat a lentről hallatszódó "GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL"-ok üvöltései, de ettől függetlenül eszméletlen volt bátyámmal végignézni.
Majd hazafele menet direkt egy hosszabb úton mentem, ahol belebotlottam egy csapat drukkerbe, akikkel egészen hazáig együtt zengtük a "CSOPORTELSŐK!! CSOPORTELSŐK!!! RIA! RIA!! HUNGÁRIA!!" legendás dallamot! ^^
És tessék, valóban megcsináltátok! Rúgtatok a portugáloknak 3-at!
Megvan, megvan, megvannn (3-szor írtam le, mivel 3 a magyar igazság ) a csoportelsőség!!!
Nem baj, hogy most nem vertük meg a portugálokat, ráér az majd vb-selejtezőkön (vagy az Eb-döntőn ).
Ronci "megmozdulásán" pedig masszív röhögő görcsöt kaptam.
Az egyik legszebb az, hogy mindegy kit kapunk, bárkire veszélyesek lehetünk. Ráadásául ez csak a B csapatunk volt - már ha egyáltalán létezik nekünk ilyen, inkább mindenki AAA kategóriás : ) ) )
Hisztiánó Rinyáldónak volt egy két ribanckodása most is, de ez nem lep meg. Nehéz volt neki elviselni, hogy egy számukra noname csapat így megizzasztja őket. Egyébként meg igazából nem is játszott rosszul. Szóval a saját teljesítményével nem is lehetne baja. Csak a jelenléte egyszerre káros és hasznos a portugál csapatnak. Mert nagyon önző játékos igazából.
Mi viszont, baszki ezt még mindig nem hiszem el. Maga a meccs meg az egész EB legjobb de legalábbis egyik legjobb meccse volt.
Ugrás a fórumra: |