Bevallom még nem olvastam végig mind a 4 oldalt, de azt olvastam hogy volt szó Frieza alakjainak erőszintjére.
Ha jól tudom a 3 dolog amit a Nameki erejéről tudunk az az hogy Nail ellen elmondta hogy az ereje 530.000 majd átváltozása után Vegita-éknak azt hogy 1.000.000 feletti.
Illetve hogy valami magazin szerint vagy mi a 100% formájának ereje 120.000.000 feletti. Illetve hogy az elvileg 3.000.000-ós Goku-val hasonló erősek voltak mikor átalakult. Ezek alapján szerintem:
1. forma: 530.000
2. forma: 1.060.000
3. forma: 2.120.000
Eredeti alak: 3.180.000 (Tehát átalakulás után alapból a max erejének 2,5%-ával rendelkezik)
50%: 63.600.000 (kibírta Goku 20x-os Kaio-ken-es Kamehameha-ját azaz 60.000.000-t)
100%: 127.200.000
Na de amire kíváncsi lennék az az hogy az alábbi elméletemről mi a véleményetek.
Frieza ugyebár 50%-ról elsőnek 70%-ra ment fel és csak utána 100%-ra.
Illetve azóta se alakult ebbe az izmos "formába" soha. Se mikor Trunks megölte se a Super-ben.
Szerintem azért mert talált annál jobbat és az igazi 100%-a az 50%-os formája volt. (Fent írt számaimra utalva a 63.600.000-es)
Vagyis ez az izmos forma ugyanúgy egy tévedés volt mint Vegita és Trunks ASSJ és USSJ alakja.
A Golden alak pedig a valódi továbblépés mint az SSJ-nek az SSJ2.
Nos és itt jön a lényeg. Ha végiggondoljuk azt hogy mire ment Frieza az izmos alakjával és hogy mennyire hamar leszívta illetve hogy milyen mértékű izomnövekedéssel járt szerintem ez ugyanaz a technika mint az ASSJ és USSJ.
Cell is megmondta hogy erre bárki képes lehet.
Sőt Kame-sennin Full Power alakja is ugyanilyen izomnövekedéssel járó erőnövelés.
Szóval szerintem Frieza 50%-os alakból ugyanaz a technika vitte őt a 100%-os alakba mint Goku-t és Trunks-t SSJ-ből USSJ-be vagy Kame-sennin-t alapból Full Power-be. Ugyebár nem hiába nem használta Kame-sennin sose ezt a formát harcban hanem csak amikor végső csapást vitt be hisz tudta mozgásra alkalmatlan. (A Super-t azt hadjuk mert ott annyi ésszerűség sincs mint Buu-ban ész hisz a 139-es ereje hirtelen vetekedni kezdett a milliósokéval.)
Sőt ebben az esetben Frieza 70%-a, Kame-sennin izomnövelése Tien ellen (az anime-be látványos) és az ASSJ is ugyanaz.
Szóval szerintem ezek ugyanazok. Mit gondoltok?